Sanırım 75 beygir

Fakat hızlanma konusunda bir sıkıntı yaşamıyor.
Benzinli 1.2 araba kullanmaya alışırsanız gayet keyifli ve sessiz. Renault clio modellerine 0.9 motor bile takıyor. Mühendislerinin bizden farklı bildiği birşeyler elbet vardır diyorum ben
Benim bundan önceki arabam 1.5 dizel Kangooydu. Dizellerin maksimum kavramaya ulaştığı devir 1500 - 2000 devir arasıyken, benzinli araçlar bu kavramaya 3000 devir sonrası ulaşıyor. Bunu şu sebepten anlatıyorum, yokuş yukarı çıkarken arabanın devrini biraz yukarıda tutarsanız hiç zorlanmadan tırmanıyor.
Düz yolda zaten sorunsuz 170 km hıza kadar çıkıyor. Ama en ekonomik kullanım 90-100 km hızla yakalanıyor
Kışın ısınmasını falan beklemeye gerek kalmadan yola koyulabilirsiniz, yıpranması dizellerden az.
Bir de 10.000 bakımları daha uygun fiyata halloluyor.
Yıllık vergisi 217 tl x 2
Bir de benzin ile dizel yakıt arasında fiyat farkı giderek azaldı. Fakat benzinli ve dizel araçlar arasında 10000 tlye varan fark var. 1 yıl kullansanız yakıta verdiğiniz parayı düşünürseniz yılda 20000 km yol yapsanız 1000-1500 tl fazla yakıt parası vermiş sayılırsınız. 8-10 yıl kullanacaksınız ki dizele verdiğiniz 10000 tl farkı ancak karşılıyor. Yakıt konusunda da cimri sayılabilecek bir araba, şehir içi 27 kuruş yakıyor, defalarca kontrol ettim. Şehir dışı 22 kuruş civarı. Siirt - Balıkesir arası yolculuklar yapıyorum

Bu ve buna benzer sebeplerle ben bu arabayı aldım O zaman için de acil arabaya ihtiyacım vardı, aldım yani