livilopolis
Aktif Üye
Sadece 5.sınıflara yapıyoruz değil mi?
Güncel çalışıyor. Buyurun...
e-Okul Gelişim Düzeyleri ve Öğrencinin Okuduğu Kitapları İşaretleme - Egitimciyizbiz.Net
İlkokul öğretmenleri için binlerce PDF doküman, etkileşimli oyun, akıllı tahta içerikleri ve yapay zeka destekli eğitim araçları.www.egitimciyizbiz.net
teşekkür ederim hocamGüncel çalışıyor. Buyurun...
e-Okul Gelişim Düzeyleri ve Öğrencinin Okuduğu Kitapları İşaretleme - Egitimciyizbiz.Net
İlkokul öğretmenleri için binlerce PDF doküman, etkileşimli oyun, akıllı tahta içerikleri ve yapay zeka destekli eğitim araçları.www.egitimciyizbiz.net
Bu sene maarif eğitimi aldıysanız sadece 5lerde varSadece 5.sınıflara yapıyoruz değil mi?
Gelişim Raporu menüsünden değil hocam daha aşağıda yer alan "Gelişim Düzeyleri Girişi" menüsünden yapılması gerekiyor.Benim e okulda not işlemlerinin altında "gelişim raporu" butonu var ona tıklayınca da
"26 Temmuz 2014 tarih ve 29072 sayılı resmi gazetede yayınlanan Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği' ne göre Gelişim Raporu kapatılmıştır."
şeklinde bir uyarı çıkıyor. Herhangi bir giriş yapamıyorum. İlk dönem girilmemesi konusunda sendika kararı olduğu için girmemiştim.
link calismiyorGüncel çalışıyor. Buyurun...