aynen böyle söylediler ilden arayıp 25-29 ağustos Erzurum Maarif eğitici eğitimi hizmetiçi eğitiminiz var ama bilet falan almayın mesaj gelmeden veya mebbiste görmeden dediler. eğitimden 2 gün sonra da okula gidecez seminerlere. muhteşem bi zamanlama. bu da tamamen iptal olur bence zaten kim takıyor bizi.mebbis ekranınızda görünmeden kesin olduğunu kabul etmeyin ve bilet vs almayın arkadaşlar, son yapılan açıklamada erzurum denmiş ama tarih yaklaşınca başka bir durum oluşur iptal olur yer değişir, bu kadar erken net konuşmak doğru olmaz![]()
Bende daha önce baktığımda Hizmetici faaliyeti görünüyordu mebbiste şuan sistemde görünmüyor. İptal edilmiş gibiBence alan almış, satan satmış çoktan. Zaten ayarlanmış herşey.
Mebbis'te "Hizmet içi eğitim" modülünde görünüyor mu hocam sizin? işlenmiş mi?Erzurum'a kimler geliyor şimdi.
Henüz gözükmüyor hocam. Ilce milli eğitim müdürümüz senin ismini verdik dedi.Mebbis'te "Hizmet içi eğitim" modülünde görünüyor mu hocam sizin? işlenmiş mi?
Hocam geçmiş olsun. Ben de Amasyadan aynı sizin gibi yanlış tarihte giden diğer kişiyim. Hem de ailemle gitmiştik. Bir de şube müdürü aramış diyor ki "hocam sizi mağdur etmemişler orada en azından". Mağdur etmedikleri de sadece benden ilk gün parasını almadılar. Biz de o kadar yol gitmişken 3 gün kaldık biraz gezip geldik. Sonra fellik felik gidecek başka birilerini aradılar Mem'dekiler. Bana da sordular Ağustos'ta gider misiniz diye. Tabii ki hayır dedim. Bir işi de düzgün yapın kardeşim. Yapmanız gereken tek bir iş.onu bari düzgün yapın.Kötü bir söz söylememek için kendimi zor tutarak bu yazıyı yazıyorum. Ben gönüllü olarak başvurmuş biri olarak 21 Temmuz tarihinde Erzurum'a gittim. Kursun ertelendiği bilgisi il milli eğitim müdürlüğüne 3 gün önce geliyor, il milli eğitimdeki görev değişikliği sebebiyle yeni gelen şube müdürü rastgele bir whatsapp grubundan paylaşım yapıyor ve o grubun konunun muhataplarıyla ilgili mi değil mi olduğunu bilmeden gönderip sorumluluğunu başarıyla yerine getiriyor. Ben memleketimden kalkıp gittim, kursun ilk günü, işlemler için resepsiyona başvurdum. ne derseler beğenirsiniz? Hocam siz boşa geldiniz, sizin kurs ileri bir tarihe ertelendi. Sağolsun müdür yardımcısı beyefendi yardımcı olup durumu üstlerine bildiriyor ve bu şekilde il milli eğitim durumdan haberdar oluyor. Beni arayan şube müdürü aynen yukarda yazdıklarımı bana söyledi. Ulan koskoca ilden hepi topu iki kişiyiz, sanki 40 kişi falan olsak o zaman haber vermesi bir nebze zor olabilirdi (tabii ne de olsa taş devrinde yaşıyoruz, dumanla haberleş falan baya uzun sürerdi belki). Yapacağın şey iki farklı okulda toplam iki öğretmen, bul listeden müdürlerin numarasını ara, ama ne gerek var canım, öğretmenler gitsinler, oradan öğrenir geri dönerler memleketlerine, hem bu sayede gezmiş de olurlar. Artık benden bu kadar, başka da hiç bir eğitime gönüllü başvurmam, re'sen olanları da iptal etmek için elimden geleni yapacağım. Gerek yok, değerimiz sıfır ne de olsa. Ertelenen tarihte de sağlık randevumdan ötürü mazeretli olarak gidemeyeceğim gerçekten. Katılan arkadaşlara başarılar diliyorum.
Ağzım açık okudum, bu kadar sorumsuz olunmaz, yazık gerçekten yazık…Kötü bir söz söylememek için kendimi zor tutarak bu yazıyı yazıyorum. Ben gönüllü olarak başvurmuş biri olarak 21 Temmuz tarihinde Erzurum'a gittim. Kursun ertelendiği bilgisi il milli eğitim müdürlüğüne 3 gün önce geliyor, il milli eğitimdeki görev değişikliği sebebiyle yeni gelen şube müdürü rastgele bir whatsapp grubundan paylaşım yapıyor ve o grubun konunun muhataplarıyla ilgili mi değil mi olduğunu bilmeden gönderip sorumluluğunu başarıyla yerine getiriyor. Ben memleketimden kalkıp gittim, kursun ilk günü, işlemler için resepsiyona başvurdum. ne derseler beğenirsiniz? Hocam siz boşa geldiniz, sizin kurs ileri bir tarihe ertelendi. Sağolsun müdür yardımcısı beyefendi yardımcı olup durumu üstlerine bildiriyor ve bu şekilde il milli eğitim durumdan haberdar oluyor. Beni arayan şube müdürü aynen yukarda yazdıklarımı bana söyledi. Ulan koskoca ilden hepi topu iki kişiyiz, sanki 40 kişi falan olsak o zaman haber vermesi bir nebze zor olabilirdi (tabii ne de olsa taş devrinde yaşıyoruz, dumanla haberleş falan baya uzun sürerdi belki). Yapacağın şey iki farklı okulda toplam iki öğretmen, bul listeden müdürlerin numarasını ara, ama ne gerek var canım, öğretmenler gitsinler, oradan öğrenir geri dönerler memleketlerine, hem bu sayede gezmiş de olurlar. Artık benden bu kadar, başka da hiç bir eğitime gönüllü başvurmam, re'sen olanları da iptal etmek için elimden geleni yapacağım. Gerek yok, değerimiz sıfır ne de olsa. Ertelenen tarihte de sağlık randevumdan ötürü mazeretli olarak gidemeyeceğim gerçekten. Katılan arkadaşlara başarılar diliyorum.