Maarif Modeli Eğitici Eğitimi Ne zaman Nerede?

Kodla Büyü

alyhoca

Aktif Üye
Yazın yapılacak eğitime katılacak hocalarım var mı eğitim hangi ilde ve hangi tarihlerde bilginiz var mı ona göre plan yapacağız henüz bilgi yok mu?

İl milli eğitim müdürlüğünden katılacak kişileri telefonla arayıp haber veriyorlar. Bilişim Teknolojileri ve Yazılım 21- 25 Temmuz tarihleri arasında Erzurum da.

1752668406089.webp

Sanırım faaliyet ertelenmiş, 21 temmuz başlangıçlıydı ama tarihleri 25-29 ağustos olarak değiştirmişler, çünkü listede 21 temmuz tarihli eğitim görünmüyor artık

Biz yeni müfredat programını önümüzdeki öğretim yılında kesin uygulucaz mı? (5.6.sınıf)
Yani oturup şimdiden programı okumalı mıyız?

Bence alan almış, satan satmış çoktan. Zaten ayarlanmış herşey.

Ekli dosyalar

• IMG-20250716-WA0014.webp
    IMG-20250716-WA0014.webp
    70.5 KB · Görüntüleme: 149
Bence alan almış, satan satmış çoktan. Zaten ayarlanmış herşey.
Madem bir yeni öğretim programından bahsediliyor, bu öğretim programının ne zaman uygulanacağı şeklinde neden bilgi verilmiyor? Okullar açılırken son anda mı haber verilecek yoksa 2026-2027 eğitim öğretim döneminde mı uygulamcak. Son anda haber verilirse nasıl hemen adapte olacaz?

Madem bir yeni öğretim programından bahsediliyor, bu öğretim programının ne zaman uygulanacağı şeklinde neden bilgi verilmiyor? Okullar açılırken son anda mı haber verilecek yoksa 2026-2027 eğitim öğretim döneminde mı uygulamcak. Son anda haber verilirse nasıl hemen adapte olacaz?
Geçmişte okul açıldıktan sonra yeni ders veya içerik başlatıldı hocam bu ne ki. Öğretmenin adapte olması kimin umurunda

Eylül'deki mesleki çalışma (seminer) dönemine yetişiyor.
TTK yeni müfredat onayı henüz yayınlanmadı tebliğler dergisinde.

İl e sordum haberi yok kimse birşey bilmiyorum bir SMS atmaktan acizler böyle başı boşluk böyle salmışlik anca bizim ülkede olur.
Sinirlenmemek elde değil ille diyorlar ki rapor al

Ve gerçekten kac gündür haber bekliyorum ve sorguluyorum egitim var mi yok mu diye kimse birsey bilmiyor ve bilgilendirmiyor sonucta erzurum bu Turkiye nin diger ucu 😡

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Eğitici Eğitimi Kursu, gerekli görülen düzenleme sonrası 25-29 Ağustos 2025 tarihlerine alınmıştır. Eğitim, Erzurum Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve Akşam Sanat Okulu’nda yapılacaktır.

Bu şekilde mesaj geldi arkadaşlar ilçeden okula göndermişler, okuldan da bana yazdılar. Eğitim ertelenmiş kesin bilgi :)

Bu ahlaksızlar ilçelerden resen yazmaya isim listesi istediler şimdi de habersiz birşeysiz eğitimi ağustosa ertelemişler. Sebep diye soruyoruz daire başkanı değişmiş. Bu kadar gereksiz insanın çalıştığı bir kurum meb, daha liyakatsız beyinsizin çalıştığı başka bir kurum yok. Israrla isim yazdırdılar işimizi gücümüzü ona göre ayarladık uçak bileti aldık yaptıkları işe bak.

BBNET
Geri