Maalesef satıyoruz :(

Kodla Büyü
Hocam sizi tebrik ediyorum ne bilinmesi gerekiyorsa yazmışsınız. Arayıpta laga luga yapanın direk yüzüne kapatın bence Hayırlı satışlar. Benim siyah incim de ev tantanasına gidecek gibi görünüyor..

ev daha önemli hocam. üzülmeyin. ev borcu bitince daha iyisini alırsınız inşallah. hayırlı satışlar.

20 ye elindeki arabayı sat 12-13 e araba al. bence iş değil. 7bin fazla çekerdim krediyi böyle bi durumda.

hocam varya o ne fiyat öyle bu ikinci el piyasası bu kadar mı yüksek ağzım acık kaldı araba 2000-2001 model km 200 binin üstünde yani daha ne deyim ,ben aynı arabanın kırmızı güneş yanığı bile olmayan 2000 ini asker bi arkadastan 18.500 alıyordum kılometrede 160 binden yüksek değildi sorgulattım vurugu kırıgıda yoktu . HAYIRLI SATIŞLAR Alıcı ya satıcıya hayırlı olsun

Banka istediğimden 5 bin az verdi krediyi. Onun için böyle birşey yapıyorum. Ayrıca ev almak süprizlerle doluymuş. Ummadığım bir ton masraf çıktı.
Arabanın fiyatı 2 ay öncesine göre düştü. Bu düşen hali.
Allah hayırlısını nasip etsin

o fiyatı alan olursa o kişiyi çok merak ederim doğrusu....

13 yıllık araba 200.000 km nin üzerinde... 21.750...

valla bu fiyatlara bakılırsa en iyisi gözünü karartıp sıfır araba almak...

Arabanın tek artısı Volkswagen olması, başka bir artı almak için göremedim.

Km çok yüksek,
2001 model,
Neticede bu arabada tüp var ve motor ömrü otomatik olarak düşüyor,

hocam arabanın ederi 18-19 ... 200000 km araba için çok değilmi?

Ben de Golf IV ümü satarken çok üzülmüştüm. Pahalı veya ucuz gibi yorumlar yapmaya gerek yok. Fiyatını yazar satması gerekiyorsa satılmazsa kendisi zarar görür. Malına fiyat biçmiş oluru o değilse satılmaz olur biter.

Teachnologist' Alıntı:
Ben de Golf IV ümü satarken çok üzülmüştüm. Pahalı veya ucuz gibi yorumlar yapmaya gerek yok. Fiyatını yazar satması gerekiyorsa satılmazsa kendisi zarar görür. Malına fiyat biçmiş oluru o değilse satılmaz olur biter.

Hocam o zaman direk olarak sahibinden.com satış bölümüne arabayı koyacak.
Burası forum, neticede arkadaşlar kendi yorumlarını söylüyorlar.

şu anda zaten fiyatlar 2000-3000 tl fazladan yazılıyor. herkes diğerine bakıp fiyat yazıyor...

Otomobil sahipleri çıldırmış olmalı! 2007 Focus dizelim var 108000 km.de 28000 tl fiyat biçiyorum, 12 yaşında 200000i devirmiş benzinli araç 21750tl. Bence sahibinden.com ücretli olmalı, o zaman millet birbirini gazlayamaz olurunu yazar.

uurerol' Alıntı:
Otomobil sahipleri çıldırmış olmalı! 2007 Focus dizelim var 108000 km.de 28000 tl fiyat biçiyorum, 12 yaşında 200000i devirmiş benzinli araç 21750tl. Bence sahibinden.com ücretli olmalı, o zaman millet birbirini gazlayamaz olurunu yazar.
hocam ayrı segmentlerdeki araçları kıyaslıyosunuz senin araç dizel km dizele göre çook ,benzinde 200 bin hiç bişey ki araç ww ;)
ayrıyetten bu araçların ölüsü para piyasayı bilmeyen konuşuyor

muratur' Alıntı:
uurerol' Alıntı:
hocam ayrı segmentlerdeki araçları kıyaslıyosunuz senin araç dizel km dizele göre çook ,benzinde 200 bin hiç bişey ki araç ww ;)
ayrıyetten bu araçların ölüsü para piyasayı bilmeyen konuşuyor
Öncelikle Focus ve Golf aynı segmentin arabası, karşılaştırmada bir sorun yok. Km sadece motorla yapılmaz, aracın boyası dahil her elemanı etkilenir. Sen bu arabayı al ve full kasko yaptırmaya kalk bakalım kaç lira isteyecekler senden. Ölüsü para yapar mı bilmem ama para yiyeceği belli.

3 aydır araba arıyorum ama bulamadım henüz uygun bir araç.aradığım arabalar hep çevremdeki insanlarda bulunan araçlar. onlara soruyorum arabalarının değerini sonrasında internete bakıyorum arada en azından 4000 lira oynuyor. yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bence sahibinden, arabam gibi siteler ücretli olmalı o zaman en azından rakamlar bu kadar astronomik olmaz..

hocam benzindede dizeldede kilometre kilometredir satayım sana o halde bi 210 binde opel vectra ,woswogen olsun ne fark eder bu arac 12 -13 yasında rengine bak kılometreye bak,21750 uste 2 daha koy passat al o halde o da woswogen pıyasayı bılmeyen konusmuyo merak etme.
biz sadece fikrimizi söyledik ve hayırlı olsun dedik.

kardeşim vw deyip duruyorsunuzda aynı fiyata aynı yaşta volvo, jaguar satılıyor, bir sakin yahu :-1:

Ya 300-500 aralığında fiyat oynar anlarım da 2000-3000 lira fark olunca da insanın içinden "el-insaf" diyesi geliyor.

BBNET
Geri