cmuyn Üye Mesajlar 19 3 Kasım 2015 #1 arkadaşlar okulda dağıtılan tabletlerin 20 30 tanesinde açılışta bu mesajı veriyor. sonrada aktivasyon yapmıyor. fail connection host hatası veriyor. nedeni sizce nedir?
arkadaşlar okulda dağıtılan tabletlerin 20 30 tanesinde açılışta bu mesajı veriyor. sonrada aktivasyon yapmıyor. fail connection host hatası veriyor. nedeni sizce nedir?
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,472 3 Kasım 2015 #2 wifi bağlantısını sağla sonra tableti kapat aç aktive edecektir.
bomax01 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,929 3 Kasım 2015 #4 hocam format at ondan sonra tekrar aktive et. birde hasari hocamın dediği gibi wifi bağlandıktan sonra aktive etmeden kapat aç.
hocam format at ondan sonra tekrar aktive et. birde hasari hocamın dediği gibi wifi bağlandıktan sonra aktive etmeden kapat aç.
T Toredor1912 Üye Mesajlar 4 3 Kasım 2015 #5 Hocam aynı problem bende de var. cloud bağlantısını gösteren simge de kırmızı. hala çözülmedi.
Muzilla Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 638 3 Kasım 2015 #6 Bugün 50 civarında talet aktive ettik,ciddi bir sıkıntı yasamadik
A adadeniz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,023 5 Kasım 2015 #7 Muzilla' Alıntı: Bugün 50 civarında talet aktive ettik,ciddi bir sıkıntı yasamadik Genişletmek için tıkla ... Hem eba sifresinin nasıl alınacagını hem de aktiveyi anlattim sonra onlara uygulama ödevi verdim kendileri yaptılar
Muzilla' Alıntı: Bugün 50 civarında talet aktive ettik,ciddi bir sıkıntı yasamadik Genişletmek için tıkla ... Hem eba sifresinin nasıl alınacagını hem de aktiveyi anlattim sonra onlara uygulama ödevi verdim kendileri yaptılar