Maaşlardan BES primi kesildi mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fatisah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

fatisah

Aktif Üye
Arkadaşlar bu ay aldığımız maaşlarda kesinti olarak BES kesintisi görmedim ben, ancak artış çok az olmuş,
BES primi kesildi mi? kesildiyse bordroda yazıyor mu ?

Memurlar için bes kesintisi nisanda başlayacak. Maaştaki eşırı fazlalık sendika geri ödemesi var. Yani zamı maaşın şuankinden 70 tl civarı eksik

Arkadaşlar iyi geceler BES ten çıkmama ragmen bordroda yine kesilmiş görünüyor geçen ay ıban gösterip hesabıma aktarmıştım bu ay ise ziraat emekliliğe girdiğimde kaydım olmadığı uyarısını veriyor. Kesilen tutarın geri yatması için ne yapmamız gerekiyor

maliye yazı göndermiş her yere, sistemdeki sıkıntıdan dolayı bu ayda kesilecek sonraki ay iptal edilecek, geçen ay çıkmış olanlardan da aynı şekilde.

mesela ben halkbankta çıkış yaptım para iade aldım, bu ay yine kesinti oldu tekrar iade olacak, mesajla durumu bildirdi banka... Sonraki ay kesinti yapılmayacak

sistem mistem bence boş laf onlar

herkes lanet olsun la demeye getiriyorlar sanırım . ne yani 45 gündür sistem hala düzelmemişmi

BES'ten çıkmamıza rağmen kesildi. Güya üç gün içinde geri yatacakmış. Yatırıyolar gerçekten ama nedir yani bu arkadaş her ay kes geri yatır. Yahu kardeşim şu işi neden gönüllü hale getirmiyosunuz onu anlamıyorum.

Bu ay da kesilmiş hocam. Ben başka birşey duydum: Gelecek yıl yeniden BES yapılacakmış ve ayrılmak için tekrar başvurmak gerekiyormuş.

Benim kendi duyumum yok ama forumdan edindiğim bilgilere göre kimi diyor sistemsel bu ayda kesildi ve 3 gün içinde geri yatacak. Kimi diyor her ay kesilip yatacak.

Bekleyip göreceğiz.

tam anlamıyla saçmalık. kapitalist sömürü düzeninin çarkına su taşımaktan başka bir işe yaramıyor. devletim paramı yastık altında tutmamı istemiyorsa giderim finans kurumuna faizsiz hesaba yatırırım karşılıksız kullanır istediğim zaman da çekerim. her yıl takip et kesildiyse başvur yeniden iptal ettir bu doğru değil. Ben istiyorsam talep ederim zaten.

Devlet madem birikim yapsın vatandaşım diyorsa o zaman o birikimin karşılığında bana ev versin. Desin ki sana 10 sene sonra ev vereceğim. Öyle kuru kuruya sen ver ben senin yerine biriktiririmle olmaz bu işler. Somut bi şeyler verecek misin bana? Senin bana yıllar sonra vereceğin para evin tuvaletine yetmez sen kimi kandırıyosun!

BBNET
Geri