M merkur Aktif Üye Mesajlar 158 15 Ağustos 2012 #1 merhaba arkadaşlar her ay gece 1 gibi maaşlar yatardı. bu ay benimki yatmadı acaba bende mi bi sıkıntı var diye merak ettim. maaşı yatan varmı arkadaşlar
merhaba arkadaşlar her ay gece 1 gibi maaşlar yatardı. bu ay benimki yatmadı acaba bende mi bi sıkıntı var diye merak ettim. maaşı yatan varmı arkadaşlar
tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 15 Ağustos 2012 #3 gece ne yapacaksınız merak ettim. :shock:
O only61 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,880 15 Ağustos 2012 #4 1752 lira yatmış 7/3 bekarım....maaşlarımız enflasyon karşısında şeker gibi eriyor malesef...
ramo87 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 458 15 Ağustos 2012 #5 only61' Alıntı: 1752 lira yatmış 7/3 bekarım....maaşlarımız enflasyon karşısında şeker gibi eriyor malesef... Genişletmek için tıkla ... Hocam evlen bir şeker yerine iki şeker direnirsiniz belki
only61' Alıntı: 1752 lira yatmış 7/3 bekarım....maaşlarımız enflasyon karşısında şeker gibi eriyor malesef... Genişletmek için tıkla ... Hocam evlen bir şeker yerine iki şeker direnirsiniz belki
N netman38 Aktif Üye Mesajlar 118 15 Ağustos 2012 #6 6/2 bekarım abi duyurulur, 5.0'a bekar girmek istemiyorum
M merkur Aktif Üye Mesajlar 158 15 Ağustos 2012 #7 tayinci42' Alıntı: gece ne yapacaksınız merak ettim. :shock: Genişletmek için tıkla ... bi şey yapacağımdan değil hocam hala yatmatıda başımda bi de kefillikten dolayı sıkıntı var sıkıntı yaptım işte halk bankasından maaş alıp yatan varmı arkadaşlar
tayinci42' Alıntı: gece ne yapacaksınız merak ettim. :shock: Genişletmek için tıkla ... bi şey yapacağımdan değil hocam hala yatmatıda başımda bi de kefillikten dolayı sıkıntı var sıkıntı yaptım işte halk bankasından maaş alıp yatan varmı arkadaşlar
Enterprise Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,886 15 Ağustos 2012 #10 maaşlar yattı da maaş farklarından ses yok gibi sanki???