Arkadaşlar maaş farklarınız yattı mı? Arkadaşımın okulunda yatmış bize yatmadı ilçe ilçe değişiyor mu?
Arkadaşımın okulunda yatalı 1 hafta oldu ben de yeni okul değiştirdim unuttular mı zamanı mı gelmedi emin olamadım. Seminer ek dersim bile yatmadı daha benim o yüzdenbu ne acele daha anca yapıldı ödenek gelecek daha sonra işlemler yapılcak
Seminer ek dersi bizde de yatmadı. Maaş farkı bugün 24 temmuz yattı, eşimin seminer+maaş farkı yatmadıArkadaşımın okulunda yatalı 1 hafta oldu ben de yeni okul değiştirdim unuttular mı zamanı mı gelmedi emin olamadım. Seminer ek dersim bile yatmadı daha benim o yüzden
seminer sizde neden yatmadı Hocam?Seminer ek dersi bizde de yatmadı. Maaş farkı bugün 24 temmuz yattı, eşimin seminer+maaş farkı yatmadı
Vallaha hocam biz de bilmiyoruz. Ödenek bekleniyor diye mesaj atıldı idareden. Tek bilgimiz bu. Hala da yatmadı bugün itibariyleseminer sizde neden yatmadı Hocam?
Hala yatmadı değil mi arkadaşlar yatarsa yazın olur mu. 3 kuruş 5 kuruş ama bu tür ödemelerde hep bir sorunla karşılaşıyorum yıldım artık. Fazla yatırdıkları para için bile 10 kuruşun hesabını yapıp beni uğraştırdılar irite oldum artık