Maaşı yatan var mı?(NİSAN)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ucamus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ucamus

Süper Üye
Süper Üye
arkdaşlar bizim maaş yatmamış acaba maaşı yatan var mı içimizde?Yoksa buda zam gibi şaka mı?

aradım müşteri oyalama merkezini, tüm türkiyede ziraat üzerinde bir tür havale geçirememe problemi varmış :verymad:

eşim iş bankası yatmış, benim teb yatmış, mal müdürlüğünden dolayı bir problem yoksa öğleden sonra falan yine yatar hocam telaş etme geçen ay benim maaşım 12 gibi yatmıştı :)

Een az 200.000 ziraatli olsa ortalama 1800 liradan 360.000.000 lira eder 1 günlük faizi % 0,02. yani 360.000*0,02=720.000 :idea: lira kar vay beee. istiyorum paramı. :puhaha:

tüm türkiyede ziraat bankasından maaş alanların maaşı yatmamış benim ki de buna dahil

bütün bankaların mantığı aynı. Ama hizmetini doğru dürüst ver bari. Bu kadar insanı neden mağdur ediyorsun. Biz geçen ayda geç almıştık. Ziraat bir facia gerçekten. İnternet bankacılığı falan çok ilkel ve kullanışsız.

TEB HEM YATIRMIŞ HEM GERİ ALMIŞ KREDİDEN DOLAYI. ÖZEL BANKALAR ÇOK ACAR MAŞŞALLAH :puhaha:

AMASYA ZİRAAT HALA YATMAMIŞ. BU GÜNE KADAR BİR PROBLEM OLMUYORDU. HADİ HAYIRLISI BAKALIM. NE ZAMAN YATACAK. :verymad:

Ziraatin genel Merkezinde sorun varmış. Öğleden sonra yatacak dediler. Yarına kalırsa faizini mutlaka isteyelim.

BBNET
Geri