MİT bombaların yerlerini biliyorsa neden engel olmadı?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan teksen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

teksen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
3,489
Oslo görüşmelerinde dönemin MİT Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş'in sözlerini Başbakan Erdoğan'a sordu.

Oslo görüşmelerinde dönemin MİT Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş'in PKK'lı Sabri Ok'a "Metropolleri bombalarla doldurdunuz.
Hepsini biliyoruz"
dediğini ifade ederek, Başbakan Erdoğan'a "Bombaların yerlerini MİT biliyor ise neden patlamalarına engel olunmamaktadır?" diye sordu.

Özcan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yanıtlanması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi.
Önergesinde Oslo görüşmelerini gündeme getirerek, bu toplantılarda metropollerdeki terör saldırılarına ilişkin konuşmaların yer aldığını belirten Özcan, dönemin MİT Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş ile PKK'lı Sabri Ok arasında şu konuşmaların geçtiğini kaydetti:
............................
............................
............................
Özcan Başbakan Erdoğan'a şu soruları yöneltti:
"Emekli olmadan önce sizin emrinizde çalışmış eski MİT Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş'in bildiği ve görüşmelerde ‘Metropolleri bombalarla doldurdunuz. Hepsini biliyoruz' dediği bombaların yerlerini Milli İstihbarat Teşkilatı biliyor ise neden patlamalarına engel olunmamaktadır?

Eski MİT Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş'in yerlerini bildiğini söylediği bombaların nerelerde olduğunu sordunuz mu? Sordunuz ise bu bombaların hangi metropollerde olduğunu siz de biliyor musunuz?

O görüşmelerde bulunan ve sizin ‘özel temsilciniz' olduğunu söyleyen MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın bu bombaların yerleri hakkında bir bilgisi var mıdır? Bununla ilgili makamınıza bir raporu olmuş mudur?

‘Metropolleri bombalarla doldurdunuz. Hepsini biliyoruz' diyen emekli ve görevde bulunan MİT çalışanları hakkında bir işlem yapmayı ve kamuoyunu bilgilendirmeyi düşünüyor musunuz?"
http://www.dunya.com/mit-bombalarin-yer ... 63309h.htm
 
BBNET
Geri
Üst