Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bana da geçen sene muzik vermişlerdi. ilk 3-4 hafta istiklal marşı öğrettim sonra fülüt çalmayı öğretmeye başladım ) fülüt çalmayı biliyorum. senin yerinde olsam kasmam 1-2 türkü öğretirim parama bakarım.
bizim okulda da müzik ve beden hocası yok, muzik istedim beden verdiler, ya dedim fülüt çaldırırım vs dinlemediler, çocuklara veriyom topu tepiyorlar )
geçen sene bir dönem bende müzik dersine girmiştim
her hafta İstiklal Marşının bir kıtasını yazdırıyordum. arada bir kıtaların sayısını artırıp geriye dönüt de yapıyordum. uhaha:
istiklal marşı bitseydi gençliğe hitabe ye geçerdim, ama sonradan dersi almışlardı bende.
hocam eğer yapacak birşey bulamıyorsan en güzeli İstiklal Marşının 10 kıtasını çocuklara öğretmek olur bence
Asker öğretmenken müzik dersine de girmiştim. İstiklal Marşından başlayıp, Ölürüm Türkiyemle devam ettim. Bol bol şarkı söyledik koro halinde. Kaval çaldık. 23 Nisan da çıkardığım koro çok beğeni toplamıştı...