Müzik İsteği (meb hattı olmayanlardan)

Kodla Büyü
bu konuyu sabitlesek çok daha faydalı olacaktır bence.
özel interneti olmayan arkadaşlarında işi görülür böylece.

bu arada 40 yaş'a ait video istemiştiniz, dolayısıyla boyutu siteye uygun olmuyor.
hotfile yada rapid'e yüklemek lazım ama onlarada giremeyeceğiniz için saçma olacak.
boyutu büyük olan dosyalar için meb engelli olmayan upload sitesi varmı ona gönderelim.

bilisim_34' Alıntı:
Evinde özel hattından indirebilir ve verebilir arkadaşına hocam...
Sabitlenmesi de iyi fikir ama ihtiyacı olana kısa sürede yardımcı oluyor arkadaşlar...
Varsa bu tür siteler oraya yükleyelim hocam benim bildiğim yok...

hocam meb engellediğinden açamadım hoca bugün bakmak istiyordu youtube da var ama yüklenmedi .. başka okuldan indirebileceğim var mıdır ki ? çok teşekkür ederim buraya yüklediğiniz için ayrıca :alkis:

ogretmen_pc' Alıntı:
bilisim_34' Alıntı:
Evinde özel hattından indirebilir ve verebilir arkadaşına hocam...
Sabitlenmesi de iyi fikir ama ihtiyacı olana kısa sürede yardımcı oluyor arkadaşlar...
Varsa bu tür siteler oraya yükleyelim hocam benim bildiğim yok...

hocam meb engellediğinden açamadım hoca bugün bakmak istiyordu youtube da var ama yüklenmedi .. başka okuldan indirebileceğim var mıdır ki ? çok teşekkür ederim buraya yüklediğiniz için ayrıca :alkis:
Rica ederim hocam da yukarıdaki cümlenizi anlamadım... Youtube Video Downloader ile indirebilirsiniz youtube açılıyorsa...

Ekli dosyalar

+6

Ekli dosyalar

arkadaşlar mustafa ceceliden es şarkısı ve ahmet kaya dan siz benim ne halde olduğumu nerden bileceksiniz şarkılarını gönderebilir misiniz?

Hocalarım eğer youtube açılıyorsa ordan müziği bulun adres çubuğundan adresi kopyalayın ve şu sitede yapıştırın.
http://www.youtube-mp 3.org/
videoyu dönüştür deyin ve mp 3e dönsün ister download edin isterseniz linki başkasına verin indirsin...

ben de bir istekte bulunabilir miyim. 23 nisan da çocuklarımız için lazımmış. Gökçe Tuttu Fırlattı Kalbimi şarkısı olanlar gönderebilirler mi. bugün acil :)))

Gökçe için benden önce davranmışlar gönderecektim yoksa. Bana ise Atiye - don't Think lazım. Gönderen olursa teşekkür edecem.

arkadaşlar elinde izmirli taylan "Benden beter olasın"isimli roman havası parçası olan varmı paylaşabilirmi

BBNET
Geri