Müthiş Fren Sistemi (VOLVO)

Kodla Büyü
yıllardan beridir bizim ülkede a parti b parti c parti farketmez "başörtüsü,laiklik,irticayla uğraşırken,benim şu yakınım buraya atansın şu arkadaş müdür olsun şu şurada bu burada olsun o oraya atansın işleriyle uğraşırken" adamlar bu işlerle uğraşmış aradaki fark çoook büyük çoook

ne var yani....benim şahinde de var.......... EDS DİYE YE geçiyor...El freni Destek Sistemi :lol: :lol: :lol:

79 model bir volvomuz vardı ben küçükken. Bu bir volvoyu öldürmek videosu kesinlikle abartısız. içindeyken tank gibi güven veriyordu. ve birkaç kişi arkadan çarpma talihsizliği yaşamıştı. özellikle bir taksi şoförü arkadan çarptıktan sonra inip kendi aracının halini gördüğünde yüzündeki ifadeyi asla unutamam. :puhaha:

Burada Honda CRV SUV'larda olan bir fren yapısı var.
Sistem ; Trafikte ,önümüzdeki araçla aramızdaki mesafeyi ölçüyor.
Mesafenin daralması durumunda sesli biçimde şöförü uyarıyor.
Frene şöför tarafından basılmamamsı durumunda ; sistemin kendisi frenliyor.

yaklaşık 1 yıl önce olan bir olayı anlatayım.
kırmızı ışıkta bekliyorum. dikiz aynasında çok gerilerden gelen beyaz bir otomobil gözüme çarptı. aşırı hızlıydı. yaklaştıkça içimden hala hızını azaltmadı dedim. ve iyice yaklaştı. hani "ok gibi" tabiri var ya aynen öyle yanımdaki aracın arkasında bir duruşu vardı hayran kaldım. o araç volvo s60'tı. :+1:

BBNET
Geri