semantic Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 399 17 Mart 2010 #1 Bu siteye az önce rastladım. Bende vektörel çizimleri nasıl yapıyorlar diye merak ediyordum ağzım açık kaldı. Harika1 Harika2 Harika3 Burdan siteye bakabilirsiniz
Bu siteye az önce rastladım. Bende vektörel çizimleri nasıl yapıyorlar diye merak ediyordum ağzım açık kaldı. Harika1 Harika2 Harika3 Burdan siteye bakabilirsiniz
tcoalngsau Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,759 17 Mart 2010 #3 hocam bunlar benim bildigim tabletler ile photoshop gibi programlarda çizilip ekran görüntüsü kaydediliyor...flash çizim demek ne kadar dogru bilemiyorum..tamamını izlemedim ama sanırım şu sitededki gibi photoshop çizimlerini kaydetmişler.. www.photoshopmagazin.com çok hoş çizimler mevcut buradada..
hocam bunlar benim bildigim tabletler ile photoshop gibi programlarda çizilip ekran görüntüsü kaydediliyor...flash çizim demek ne kadar dogru bilemiyorum..tamamını izlemedim ama sanırım şu sitededki gibi photoshop çizimlerini kaydetmişler.. www.photoshopmagazin.com çok hoş çizimler mevcut buradada..
semantic Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 399 17 Mart 2010 #4 Flash derken çizimin animasyon olarak oynatılmasını kastetmiştim.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,481 18 Mart 2010 #5 Adamlar yetenekli...paylaşım için tşkler. Kullandıkları yöntem... photoshop-ve-resim-isleme-programlari-f88/speedart-nedir-t36350.html
Adamlar yetenekli...paylaşım için tşkler. Kullandıkları yöntem... photoshop-ve-resim-isleme-programlari-f88/speedart-nedir-t36350.html