Müsteşar Birol Ekici ' nin Açıklamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hhtc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Videoyu izlerseniz sunucu çok bomba " formatör mü diyorsunuz efendim " :mrgreen:

formatördük koç olucaz desenize. :P
Millet dalga geçer artık koç geldi diye
tanışırken artık:
selam bende okulun koçuyum, teknoloji koçuyum deriz.
2-3 senede bu gider Allah akıl fikir versin bunlara

Sonra da koçluktan danalığa terfi ederiz belki..İyi iyi tamirciliğin adını değiştir değiştir sür önüne, sevinenleri merak ediyorum nerden mezun oldunuz sanayiden mi, eğitim fakültesinden mi?

Peki eğitim bitince? 1 yıl sonra ne olacağız? Ömür boyu öğretecek değiliz değil mi? Öğretmenin yanı sıra onların ameleliği, araç-gereç bakımı tamiri dahil mi?

en önemlisi bu sizler için önemli KOÇ'ların bir normu olacak mı?

Koç kavramı çok geçmeye başladı sanırım kurban edileceğiz...

10 dan başlar 12.14 de sunucu bomba soruyu sorar :mrgreen: adam öyle bir anlattıkki kendimi başka bişi zannettim yine bal çalıyor yaa ne yapacaksan yap adını koy. bizler boş boş okullarda tamircilik yapıyoruz sadece :x

ARKADAŞLAR İNANMAYIN ŞİMDİYE KADAR İNANDIK DA NE OLDU DAHA KÖTÜ OLMADI MI.BEN ARTIK BUNLARA OY VERMEYECEĞİM.BAŞKA PARTİLER ÇÖZER ARTIK BİZİM SIKINTILARIMIZI.ONLAR DA OY İÇİN.

Şunu söylemek istiyorum..Sunucu konuya çok hakim keşke bu tip programlarda bütün sunucular böyle olsa..

yaa bu adam ne kadar ıı ıı ıı ıı ı ı ıı diyiyor ya :D anladım kadarıyla yavaş yavaş bu adamlar bizi egitici olarak kullanmayı planlıyor herhalde.. nasıl yapacaklarsa hala plan.. neymıs bu plan 5 yıldır hala uygulanmadı.. tövbe yarabbi

ya arkadaşlar bu ne iyi haberi adam resmen resmen tamirci yapıcaz adı süslü formatör yok neymiş teknoloji koçu yapacaklarmış. böyle şey mi olur yaaa. ben asla istemiyorum teknoloji koçu falan olmak

İlk defa bir programda bu kadar açık ,net ve üzerinde durarak bu soru soruldu.Cevap aşırı yuvarlak bir cevap.Yani geçiştirmek için.
Arkadaşlar adam akıllı bir çalışma düşünülmediği görünüyor.

artık millet güzel güzel espri yapar
şu iş normale baglansın espriyede ragzıyım ayrı ama bilmiyorum umdum yok vala

esprilere gelince
- hocam bizim kurbanlık koç kaçmış gel bir konuş ikna et eve dönsün
- kurbanda koç alsak ne alsak hocam
- koç oldunuz yakında teknik direktör olursunuz
- hocam koç a kaç kişi ortak olabiliyor kurbanda
- Hz. İsmail e gelen koçla bir akrabalığınız var mı
diye uzar gider.

"küçükbaş"
gütmeye yönelik bir kavram biz her halukar da güderiz demek istiyor....
büyük başları da açıklasalar kim trene bakıyor belli olacak ....

.....bilişim teknolojieleri öğretmenleri şunu kavranmalı 570 bin sınıfa akıllı tahta gelip 11 milyon öğrenciye tablet verilince 750 bin öğretmenimiz teknolojiyi adeta bilişim teknolojisi öğretmeni gibi kullanacak

bunlara koçluk görevini verecez.... onlar diğer öğretmenleri eğitecek
farmatörmü deniyor bunlara...

BBNET
Geri