müjde sonunda Ömer dinçer gidiyor..

Kodla Büyü
Yeni aday Mahir ÜNAL mış. Tipi düzgün ama değişen birşey olacağını sanmıyorum. Tek istediğim bu meslek için biraz düzgün konuşsunlar...
Özgeçmiş
Mahir Ünal, 1 Temmuz 1966'da Kahramanmaraş Elbistan'da doğdu. Babasının adı Mehmet Reşat, annesinin adı Fitnat'tır.

Öğretim Görevlisi; Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. Yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Sosyal Yapı ve Sosyal Değişme Anabilim Dalında yaptı.
İTO'da müşavir olarak çalıştı. 2004 ve 2009 yerel, 2007 genel seçimlerinde AK PARTİ seçim kampanyası strateji ekibinde danışmanlık yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu. Irak, Malezya, Kıbrıs ve Lübnan gibi birçok ülkede seçim kampanyalarında strateji ekiplerinde görev aldı. Kent çalışmaları, yerel yönetimler ve siyasal iletişim konularında danışmanlık hizmeti verdi. Özel bir üniversitede Davranış Bilimleri Bölüm Başkanlığı görevini yürüttü. Bir vakıf üniversitesinde MBA'da örgütsel davranış dersleri verdi. İstanbul Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Anabilim Dalında doktorası devam etmektedir.
Arapça ve İngilizce bilen Ünal, 1 çocuk babasıdır.

wanagot' Alıntı:
Milli eğitimle ilgili bir politika var ve bu gerçekleştirilmek isteniyor.. Amaçlanan daha iyi bir eğitim sistemi de değil bence.. Neyse, gerçekleştirilme aşamasında bakanların değişmesinin önemi yok gibi sanki.. Süreç içerisinde hepsi bu amaç için çalışırken kamuyouna dayanabildikleri kadar dayanıyorlar, tepkiler zirveye ulaşınca yerlerini başka birine bırakarak hem tansiyonun düşmesini sağlıyorlar hem de kendi görev dönemlerinde olan kritik değişimleri unutturmuş oluyorlar.. (çokmu paranoyakça, bence değil) :)

:+1:
ben de sizin gibi düşünüyorum.

umarım öğretmenin arkasında duran bir bakan gelir öğretmenin itibarını kurtaracak biri gelir. :alkis:

hüseyin çeliği beğenmezdik... yerine nimet çubukçu geldi onu duyunca goklere uctuk sanki bana milli piyangocu nimet abla.. cok geçmeden pişman olduk hüseyin babanın gitmesine.derken nimet gidecek dendi gitsin dedik kurtulalm.. ne mümkün,, nimetten kurtulduk da en azılısı geldi, ismiyle alakası olmayan bir adalet ve yönetim anlayısı içinde ömer bey geldi... tüm öğretmenlerin kin ve nefretini kazanırken, çoğu arkadasımızın günaha girmesine neden oldu... şimdi yenisi gelcekmiş.. gelsin be ne olacak alıştık zaten... eğitime bu kadar ÇÇOOOKKKK önem veren bir hükümet elbette ki partisindeki en iyi isimi eğitim le alakalı birini bakan yapar geçmiş diger ornekleri gibi...

okyay' Alıntı:
umarım öğretmenin arkasında duran bir bakan gelir öğretmenin itibarını kurtaracak biri gelir. :alkis:

Hep arkamızda durdular zaten!!
Bir kerede yanımızda dursunlar...

hakand77' Alıntı:
hükümetin bakış açısı değişmedikçe isterse ben milli eğitim bakanı olayım farketmez yine...
:+1:

yerine düşünülen adam eğitim kökenli bakalım bizim için neler yapacak :?:

Ahmet Dursun Dinçer gitsin...
Hükümetin anlayışı ve bakış açısı değişmedikçe yerine kim gelirse gelsin bizim açımızdan farklı bir durum olmayacak.
Eğitim sistemini değiştirme öğretmeni itibarsızlaştırma okullarda mevcut altyapıyı bozup içinden çıkılmaz duruma getirme ile eğitimin özelleşme için ilk adımlar atıldı. Bundan sonra gelecek bakanın pek farklı işler yapacağını zannetmiyorum.
Yol açıldı zaten, durmak yok yola devam...

BBNET
Geri