müjde sonunda Ömer dinçer gidiyor..

Kodla Büyü
Bu adam gitsin. Bundan kötüsü olmaz zaten, olursada yine gitsin, bu Adam gitsin arkadaş, mala bağladım akşam akşam bu adam yüzünden.

şu ana kadar hep gelen gideni arattı. o yüzden fazla heveslenme derim ben..

defolsun gitsin bakan beyefendi hükümeti desteklesem bile bu adamın desteklenecek doğru işi yok

Ömer dinçer yaptı zaten herşeyi, o kaka pis, hükümet getirmedi onu, ondan önceki 2 bakanda uzaylılar göndermişti. hadi herşeyi unutalım. hükümetimiz çok yaşa. :alkis:

hükümetin bakış açısı değişmedikçe isterse ben milli eğitim bakanı olayım farketmez yine...

Muhalfete terfi ettim son 1-2 yıldır. Ve muhalefete terfi etmemde önemli bir etkendir Ömer Dinçer. Tek etken o değildi, onun gitmesi ile muhalefetlikten vazgeçmeyeceğim ama...

Başbakana, bakana, mevcut hükümete rotasyon, sonuna kadar rotasyon :lol: Aşırı özgüven ve sonucunda derebeylik gelişti artık bir teneffüs vermeli. Biz onlara değil, onlar bize muhtaç. İyisi gelirse ne ala, kötüsü gelirse bir 4 sene, gerçekten çok değil. Denemekte zarar yok. Yeni gelen, yeni olmanın verdiği şevki taşır, denemekten zarar gelmez. Hem gidene bir ihtar olur, yanlışlarını gözden geçirir.

Kimse benden kıymetli değil. Kimse babamın oğlu değil. Artık felsefem bu.

Yahu giderse şimdi kim ellerini kavuşturarak her soruya aynı cevabı verecek "Şimdi bir de şu yönüyle bakmak lazım"
Müdürlerin saçını kesmeden gitmese bari

Milli eğitimle ilgili bir politika var ve bu gerçekleştirilmek isteniyor.. Amaçlanan daha iyi bir eğitim sistemi de değil bence.. Neyse, gerçekleştirilme aşamasında bakanların değişmesinin önemi yok gibi sanki.. Süreç içerisinde hepsi bu amaç için çalışırken kamuyouna dayanabildikleri kadar dayanıyorlar, tepkiler zirveye ulaşınca yerlerini başka birine bırakarak hem tansiyonun düşmesini sağlıyorlar hem de kendi görev dönemlerinde olan kritik değişimleri unutturmuş oluyorlar.. (çokmu paranoyakça, bence değil) :)

serkanaytekin' Alıntı:
Bu adam gitsin. Bundan kötüsü olmaz zaten, olursada yine gitsin, bu Adam gitsin arkadaş, mala bağladım akşam akşam bu adam yüzünden.
kop.gif

gidenlerden ne hayır gördük ki gelenlerden göreceğiz. ticaretci gider maden uzmanı gelir. sonuçta hepsi eğitimci değil mi güya :-1:

valla bu adama boşuna kızıyoruz, bu da emir kulu ne de olsa, asıl şah daha büyük, ki o demedi mi "Öğretmen maaşları memura haksızlık". yani ömer gider, mömer gelir, baştakinin düşüncesi aynı oldukça bizim işimiz çoook zor.

acer50' Alıntı:
valla bu adama boşuna kızıyoruz, bu da emir kulu ne de olsa, asıl şah daha büyük, ki o demedi mi "Öğretmen maaşları memura haksızlık" yani ömer gider, mömer gelir, baştakinin düşüncesi aynı oldukça bizim işimiz çoook zor.

:+1:

Spor Bakanı bile çıkıp "bilgisayar bilmeyen ogrenci mı var? Deyip üstüne birde öğretmenle alay ettikten sonra alayı gitsin bunların. İnsanların arkası kalkmaya görsün, ne oldum delisi oluyorlar. Kendilerini vekili oldukları milletten üstün görüyorlar.

wanagot' Alıntı:
Milli eğitimle ilgili bir politika var ve bu gerçekleştirilmek isteniyor.. Amaçlanan daha iyi bir eğitim sistemi de değil bence.. Neyse, gerçekleştirilme aşamasında bakanların değişmesinin önemi yok gibi sanki.. Süreç içerisinde hepsi bu amaç için çalışırken kamuyouna dayanabildikleri kadar dayanıyorlar, tepkiler zirveye ulaşınca yerlerini başka birine bırakarak hem tansiyonun düşmesini sağlıyorlar hem de kendi görev dönemlerinde olan kritik değişimleri unutturmuş oluyorlar.. (çokmu paranoyakça, bence değil) :)

+1 ve de nokta hocam.

aynen öyle tabiri caizse "at sahibine göre kişner".

öğretmene bakış şu şekilde başbakan diyor ki " bir öğretmenin en düşük olanı 1624 lira alıyor. Ne karşılığı alıyor? Haftada 15 saat karşılığı alıyor. Peki, düz bir memur ne kadar çalışıyor? 40 saat. 40 saat için bu rakamın altında alanlar da var. Öğretmen ek ders verirse, bunun üstünde alıyor. Bir de tatili var. Yılda iki ay. Düz memurun tatili ise 20 gün. Şimdi soruyorum; bu haksızlık değil mi ? "

Başbakanın ağzından çıkan her kelime emir telakki edildiğine (burada başka bir cümle kullandım sildim) göre , milli eğitim bakanının yaptıkları bence az bile.

Bir değişiklik olursa Bundan(dinçer) daha işgüzar birisine denk gelme ihtimalimiz var. Her halükarda değişmesi gerek. bunu her fırsatta söylüyorum.Fakat gelecek olan bakan daha yumuşak dilli olur aynı politikayı devam ettirir. Pembe bir tablo oluşacağını sanmıyorum. :(

Bunlar ne biçimdir ben anlamıyorum zaten hepsinde davranış bozukluğu var biri öğretmene sen bu kafayla müdür olamazsın der, biri ahmaklık yapmayın der, biri yanına konuşmaya gelen köylü amcaya ananı da al git der.......... Örnek çok hangi birini saysam Ha Ömer ha Ali ha Veli zihniyet aynı isim değişiyor ama kafa değişmiyor...

Halkta ve hükümette bu öğretmen düşmanlığı oldukça bir ÖD gider,bin ÖD gelir

eğitim bakanlığına bakış açısı değişmedikçe bakan değişmiş kaç yazar yine aynı büyükler yönetmeyecek mi Türkiye de bir bakan var o da belli fazla yoruma gerek yok tüm bakanlıkları aynı bakan yönetiyor sonuçta

BBNET
Geri