Müjde motorin 102 TL oldu

Kodla Büyü
Üsküdar vapurundayim şu an.En cok Japonlar, Almanlarin yaşlilari geziyor ve para harciyor.Paranin gücüne bir bakar misin?Tavuk pilav yiyip deniz kenarinda cay icip, Aziz Mahmud Efendiyi bir ziyaret eder donerim.

maneviyat eksikliği ile konunun alakası yok. gavurlar çok mu maneviyat dolu? demem o ki Türkiye zengin bir ülke fakat maalesef sistemde sıkıntı var. Gelir adaletsizliği var.

On kişiye 1 pul, 1 kişiye 10 pul düşmemeli.
Sevgili kardeşim dünyada Müslümanın maneviyat dışında hiçbir şeyi yok. Her şey maneviyat. Kur'anı Kerim'de mevlam buyurmuş: Kafirlerin yaşadığı süslü hayat sakın sizi aldatmasın. Biz, onlara sadece günahlarını arttırmaları için fırsat veriyoruz.
Buradan anlaşıldığı ve İslam alimlerinin anlattıklarına göre sen Müslüman ise ebedi cennete tabiisin. O yüzden Mevlamın dünyada dediklerini yapmakla mükellefsin. Kafir ise ebedi cehennemlik olduğu için onlara dünya cennet olacak zaten. Müslüman, onlara özenmez. Eğer dünyada da kaliteli ve bolluk içinde yaşamak istiyorsak, Mevlama yönelmemiz lazım. Aksi haldi ne bu dünyada huzur olur ne de ahirette.

Namaz emrini Rabbin veriyor, bunu söylediğim için senden uzak olacaksam sorun değil. Ben de "laik ve cumhuriyetçilerden" uzağım zaten. Ancak küçümseme ve tahammülsüzlük içinde değil duacıyım. Selametle...
Hala akıl veriyor. Hiç bir şeyi küçümsediğim yok. Sadece beden uzak olun yeter. Güle güle.

İran ve Abd devam ettigi muddetce 200 lira da olur.Dolar 5 liradan sonra hiz kesmedi bugun 49 lira oldu.

Son düzenleme:
başlık sahibi trol bir eleman, onu ayrı bir hakimiyet konusu yapmak istemiyorum, dikkatli bakanlar maarifi eksenli yazdıklarını da görür. hatta daha dikkatli bakanlar peşpeşe açtığı hesapları da görür.

konu bağlamından kopmuş, beğenenleri engelleme yarışına dönmüş.

engelleyen engellesin, ortamlarda demokrasi, fikir özgürlüğü vs. der akıp gidersiniz ne de olsa. hayır, madem engelliyorsun neden engellediğini belirtme ihtiyacı hissediyorsun, çocukca şeyler. :)

başlık sahibi trol bir eleman, onu ayrı bir hakimiyet konusu yapmak istemiyorum, dikkatli bakanlar maarifi eksenli yazdıklarını da görür. hatta daha dikkatli bakanlar peşpeşe açtığı hesapları da görür.

konu bağlamından kopmuş, beğenenleri engelleme yarışına dönmüş.

engelleyen engellesin, ortamlarda demokrasi, fikir özgürlüğü vs. der akıp gidersiniz ne de olsa. hayır, madem engelliyorsun neden engellediğini belirtme ihtiyacı hissediyorsun, çocukca şeyler. :)
ben konuyu açarken araba kullanan arkadaşlar için bilgide bulundum. bence sen trol yapıyorsun. benim hiç bir siteyle ilişkim yok. bence sen turnusol kağıdı olma

Mesele mazot değil.
Mesele, mazotu konuşurken asıl meseleyi görünmez hâle getirmek.
Sen hâlâ gösterilene bakıyorsun;
ben ise neden gösterildiğine…

Bilgisayarı üreten sadece şu işletim sistemiyle uyumludur, diğerleri ile %100 sorunlar yaşarsınız hüsrana uğrarsınız demiş. İşlerine gelmediği için bilerek farklı sistemler kurup sürekli hatalarla karşılaşınca, yamalarla, denemelerle, tekrarlarla düzeleceğini zannediyorlar ama olmuyor, asla da olmayacak.

Mazot değil, hayat, toplum, gidişat... Hem dinden ayrı kalınabilinecek bir alan mı var?

Sevgili kardeşim dünyada Müslümanın maneviyat dışında hiçbir şeyi yok. Her şey maneviyat. Kur'anı Kerim'de mevlam buyurmuş: Kafirlerin yaşadığı süslü hayat sakın sizi aldatmasın. Biz, onlara sadece günahlarını arttırmaları için fırsat veriyoruz.
Buradan anlaşıldığı ve İslam alimlerinin anlattıklarına göre sen Müslüman ise ebedi cennete tabiisin. O yüzden Mevlamın dünyada dediklerini yapmakla mükellefsin. Kafir ise ebedi cehennemlik olduğu için onlara dünya cennet olacak zaten. Müslüman, onlara özenmez. Eğer dünyada da kaliteli ve bolluk içinde yaşamak istiyorsak, Mevlama yönelmemiz lazım. Aksi haldi ne bu dünyada huzur olur ne de ahirette.
Süslü hayata sahip olanlara günahlarını arttırmak için fırsat veriyoruz cümlesini cemaat şeyhleri için de kullanıyor musun? Malum ülkenin en zenginleri onlar. Hatta madem onlar günahkar o zaman onların peşinden gidenleri de uyarıyor musun? Bakın bu zengin insanların peşinden gitmeyin dediklerini yapmayın diye uyarıyor musun sadece merak ettim. Yoksa sadece gelişmiş, refah içinde yaşayan ülkeler mi günahlarını arttırıyor?

Her başlığa dini içerik ekleyenlerden ötürü forum sorularlaislamiyet mi acaba diye karıştırmaya başladım 😁

Süslü hayata sahip olanlara günahlarını arttırmak için fırsat veriyoruz cümlesini cemaat şeyhleri için de kullanıyor musun? Malum ülkenin en zenginleri onlar. Hatta madem onlar günahkar o zaman onların peşinden gidenleri de uyarıyor musun? Bakın bu zengin insanların peşinden gitmeyin dediklerini yapmayın diye uyarıyor musun sadece merak ettim. Yoksa sadece gelişmiş, refah içinde yaşayan ülkeler mi günahlarını arttırıyor?
Müslüman fakir olacak anlayışını kimden öğrendi bu millet anlamış değilim. Müslümanlar fakir olacak zorunluluğu olsaydı, Mevlam zekat ve hac ibadetini İslamın şartı olarak söylemezdi. Cemaat şeyhleri de zengin olabilir sen de olabilirsin. Bizim Kur'anı Kerim'den yazdığımız ayet, kafilere özenilmemesi gerektiğini anlatan bir ayet. Sen helal yoldan zengin olabilirsin. Allah bereket versin deriz.

ilksms
Geri