Dun aksam trt haberde 657 nin kambur olusturdugundan herkesin sozlesmeli olmasi gerektigini iki yandaş gazeteci bir iki cümleyle altinida tamamlayamadan böyle olmali diyerek anlatmaya çalıştılar
cilekes_ogrt' Alıntı:Dun aksam trt haberde 657 nin kambur olusturdugundan herkesin sozlesmeli olmasi gerektigini iki yandaş gazeteci bir iki cümleyle altinida tamamlayamadan böyle olmali diyerek anlatmaya çalıştılar
halk' Alıntı:Biz yine bilişimci olarak junior munior falan bir yerlerde ufaktan başlarız yazılım işine ve bir kaç sene piyasada ezilsek bile sonrasında piyasa işine uyum sağlarız. Ben asıl olarak branş bilgisi ile dışarıda iş yapamayacak kişiler için üzülüyorum. Yani bir tarih öğretmeni bilgilerini ve deneyimini dışarıda konuşturamaz. Kılıç kalkan alıp sokağa çıkacak değil. Direk olarak uygulamaya yönelik bilgileri yok.
Bu sene ekimde green card başvuruları vardı. Başvurmadık ve kaçırdık.
cilekes_ogrt' Alıntı:kutlu_han arkadaşım aynen dediklerin gibi olacak inanın eğitim birsenli arkadaşlarım haklı oldğumu anlayan arkadaşlarım da yapamazlar yapmazlar tepki alırlar diyor ne yin tepkisi yüzde 50 almışöğretmenleri kaale alıp vaatte bile bulunmuyorlar biliyorlarki zaten çoğu onları desteklediği sendikada onlara oy veriyorlar
Zaten tüm memurların değil sadece öğretmenlerin güvencesini alırlar diğer memurlar sorun çıkarırkutlu_han' Alıntı:cilekes_ogrt' Alıntı:kutlu_han arkadaşım aynen dediklerin gibi olacak inanın eğitim birsenli arkadaşlarım haklı oldğumu anlayan arkadaşlarım da yapamazlar yapmazlar tepki alırlar diyor ne yin tepkisi yüzde 50 almışöğretmenleri kaale alıp vaatte bile bulunmuyorlar biliyorlarki zaten çoğu onları desteklediği sendikada onlara oy veriyorlar
cilekes_ogrt, durumun verdiği rahatlıkla şu an hiçbir şeyi umursamayacaklar.
sen ne dersen de. vaziyet işlerine geldiği için sorun yok bu nedenle anlamayacak.
hiç boşuna yorma kendini. Zaten farkındalar.
_MurAy_' Alıntı:Memurun iş güvencesi kalkıyor,başlığı altında bile tartışabildiniz mi ya?
ne yani,memur olup da,halinden rahatsız olan mı var aramızda?
ne yani bir gün elin adamı gelip,kovuldun mu desin herhangi birisine?
Bunu isteyen mi var aranızda :|
hiciv yaptım hocam ne sendika nede duruşumu değiştirme niyetinde değilim çok şükürcilekes_ogrt' Alıntı:SENDİKAYI DEĞİŞTİRİP MUALİF TARAFINI OLUŞTURACAKSAK OLUR HOCAM BAŞKAN DEDİĞİ DOĞRUDUR YOK BENDE![]()
Yalnis anlamisim hocam kusura bakmayincilekes_ogrt' Alıntı:duruştan değil hocam girip anlatsak anlayan bir mualif kanat oluştururuz belki genel merkez çatlak çıkacağını görürse destek vermekten vazgeçer hiç olmazsa
tomreader2010' Alıntı:arkadaşlar bırakın tartışmayıda yol yakın iken sendika mı değiştirsek![]()
Kürşat_58' Alıntı:geçen ay bilsem (bilim sanat merkezi ) mülakatına girdim. bütün soruları bildiğim hande bana 30 puan vermişler :mrgreen: ....