Anladık arkadaş, لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ Bizim Kitabımız, sadece kendimizi değil başkalarından da bizi sorumlu tutuyor. Bu zulme sessiz kalıp zalimlerden olacak değiliz.enestar' Alıntı:Valla ben diyeceğimi dedim. Ben rızkın Allah'tan olduğuna inandım. Bu nedenle bana sadece işimi düzgün yapmak düşer. Gerisi hikaye benim için...
Anlasanız, ağlardınız; ağlasanız, anlardınız
Sakat düşüncelerinizi meşrulaştırmak için neden Allah'ı kullanırsınız.Bu galiba bu ekolden gelenlerin genel sorunu..enestar' Alıntı:Valla ben diyeceğimi dedim. Ben rızkın Allah'tan olduğuna inandım. Bu nedenle bana sadece işimi düzgün yapmak düşer. Gerisi hikaye benim için...
Anlasanız, ağlardınız; ağlasanız, anlardınız
jandarma' Alıntı:Bence kendisinin iş güvencesi kalmadı yarın göreceğizuhaha:
hadi sende iyisin sayemizde istikrar görmeye devam edecenteksen' Alıntı:Hadi o zaman, durmak yok yola devam :!:

aynenbadi' Alıntı:hadi sende iyisin sayemizde istikrar görmeye devam edecenteksen' Alıntı:Hadi o zaman, durmak yok yola devam :!:![]()
ahh! sandık, sandık! senden usandık!
teksen' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:hadi sende iyisin sayemizde istikrar görmeye devam edecenteksen' Alıntı:Hadi o zaman, durmak yok yola devam :!:![]()
ahh! sandık, sandık! senden usandık!

jandarma' Alıntı:Bence kendisinin iş güvencesi kalmadı yarın göreceğizuhaha:
kurtay' Alıntı:jandarma' Alıntı:Bence kendisinin iş güvencesi kalmadı yarın göreceğizuhaha:
Hişt seçimler yapıldı ve bitti görmedin mi daha, muhalefet %50 almış, Reis saraydan kaçmaya hazırlanıyormuş, koş yakala jandarma :wink:
memurlar içinde yine en iyi çalışan öğrenmedir buna emin ol.zaqwert' Alıntı:destekliyorum...
ali babanın çiftliği gibi süt vermeden otlayan bir sürü kişi var
bir çok öğretmen mesleğinin hakkını veremiyor.....
:+1:zaqwert' Alıntı:destekliyorum...
Kürşat_58' Alıntı:memurlar içinde yine en iyi çalışan öğrenmedir buna emin ol.zaqwert' Alıntı:destekliyorum...
vazifesini yerine getirmiştir artık. Saraya çıkan oydu deyince atarlanıyordun, bak ne oldu şimdi.pergun' Alıntı:Devlet memuru ve zihniyeti her zaman devlete yük olmuştur. Çok önceden yapılması gereken, geç kalınmış bir karardır
pergun' Alıntı:Devlet memuru ve zihniyeti her zaman devlete yük olmuştur. Çok önceden yapılması gereken, geç kalınmış bir karardır
Belki kendini süper biri olarak algılayıp, diğer memurların beceriksiz olduğunu düşünüyor.sezginozturk' Alıntı:pergun' Alıntı:Devlet memuru ve zihniyeti her zaman devlete yük olmuştur. Çok önceden yapılması gereken, geç kalınmış bir karardır
siz öğretmen misiniz?