Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV-A Haber ortak yayınında gündeme dair soruları yanıtladı.
http://www.kamupostasi.com/erdogandan-m ... 12264h.htm
http://www.kamupostasi.com/erdogandan-m ... 12264h.htm
s_kajmeran' Alıntı:Alsınlar bir sonraki seçimde oyumu onlara vereceğim.
badem85' Alıntı:Tabii anayasayı değiştirecek sayıyı bulabilirlerse yaparlar. Gerçi bu benim zümrelerle herşey müstahak ama olan kurunun yanında yaşlara da olur.
jandarma' Alıntı:Bence kendisinin iş güvencesi kalmadı yarın göreceğiz uhaha:
Ne güzel İstanbul yaa.. Böcekler için zorlu bir kış olacakmış.. Sonbahar kartpostalları nasıl böyle gerçekçi.. Pasta mı..?enestar' Alıntı:İşini düzgün yaparsan neden korkasın ki? Paramı helal ettirme peşindeyim, kimse yaptığım işe eğri diyemez. Benim de gerisi umurumda olmaz. Bu noktada korkan arkadaşlara tavsiyem: Kendinizi kontrol ediniz. (Siyasi değil söylediklerim. Siyasi olsa başka türlüsünü söylerdim.)
İnsan böyle düşünebiliyorsa ya gözleri iyice kör olmuş yada hiç dışarı çıkmamış, hiç duymamış derim. Siyasi tartışmalara girmem ama yapılan adaletsizlikler gerçekten insanın zoruna gidiyor, birçok okulda olduğu gibi bizim okulumuzda da birbirleriyle harika çalışan, işlerini de dört dörtlük yapan fakat siyasi görüşleri hem birbirlerinden hem de iktidar partisinden farklı insanlar haksız yere görevden alınıp yerlerine 3 iktidar partili idareci atandı. Okulda iktidar partisinin mitingi bile yapıldı. İsteyen inansın isteyen inanmasın ama ben sırf siyasi nedenlerle insanların işlerinden olduklarını gördüm. Şimdi biliyorum ki memurların iş güvencesi gidince çok masumun canı yanacak. Paramı helal ettirmenin peşindeyim diyen arkadaşım, birgün birileri hiç bir neden yokken senin paran sana haram dediklerinde de böyle konuşabilecek misin acaba?enestar' Alıntı:İşini düzgün yaparsan neden korkasın ki? Paramı helal ettirme peşindeyim, kimse yaptığım işe eğri diyemez. Benim de gerisi umurumda olmaz. Bu noktada korkan arkadaşlara tavsiyem: Kendinizi kontrol ediniz. (Siyasi değil söylediklerim. Siyasi olsa başka türlüsünü söylerdim.)
:alkis:bomax01' Alıntı::+1:jandarma' Alıntı:Bence kendisinin iş güvencesi kalmadı yarın göreceğiz uhaha:
“Anayasamızın 128. ve 129. maddeleriyle koruma altına alınan kamu emekçilerinin yine 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile tanımlanmış iş güvencesi bulunmaktadırmuhalif33' Alıntı:badem85' Alıntı:Tabii anayasayı değiştirecek sayıyı bulabilirlerse yaparlar. Gerçi bu benim zümrelerle herşey müstahak ama olan kurunun yanında yaşlara da olur.
657 kanun. 276 millet vekili yeterli değişmesi için...anayasa değiştirme çoğunluğuna gerek yok.
Ben kendi işimden değilde karşımdakinin kişiliğinden korkarım. Karşımızda o kadar çok zübük varki kendi çıkarları, kendi siyasi görüşlerine uymayanları direkt bertaraf edebilecek kapasitedeler.enestar' Alıntı:İşini düzgün yaparsan neden korkasın ki? Paramı helal ettirme peşindeyim, kimse yaptığım işe eğri diyemez. Benim de gerisi umurumda olmaz. Bu noktada korkan arkadaşlara tavsiyem: Kendinizi kontrol ediniz. (Siyasi değil söylediklerim. Siyasi olsa başka türlüsünü söylerdim.)