Merhoom Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 532 28 Mayıs 2013 #32 Böyle birşey olsa nabiciğim bana mutlaka söylerdi demek ki sürpriz yapacak, tüh sürprizi kaçtı
parssan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 474 28 Mayıs 2013 #33 bence zorunlu ders olduktan sonra müdür yardımcılığınada başvurulabiliyor galiba direk başvurular olmalı isteyenlere...
bence zorunlu ders olduktan sonra müdür yardımcılığınada başvurulabiliyor galiba direk başvurular olmalı isteyenlere...
g.cetin.66 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,419 28 Mayıs 2013 #34 lan olum bizdede ders mers yok diye seçmediydiler adiler norm kadro guncellemesını yaparken...yuh yaaa 2 gun once gelseydı ya la bu
lan olum bizdede ders mers yok diye seçmediydiler adiler norm kadro guncellemesını yaparken...yuh yaaa 2 gun once gelseydı ya la bu
I ido1907 Aktif Üye Mesajlar 167 28 Mayıs 2013 #35 Re: Ortaokulda bilişim dersi zorunlu oldu bilgisayarbilisim'e ocak 2008'den beri üyeyim ve üye oldum olalı gördüğüm en güzel başlık.
Re: Ortaokulda bilişim dersi zorunlu oldu bilgisayarbilisim'e ocak 2008'den beri üyeyim ve üye oldum olalı gördüğüm en güzel başlık.
can61 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 668 28 Mayıs 2013 #36 sadece 5 ve 6 larda sanırım. Hayırlı olur inşallah.. :alkis:
S sparrow Site Gezgini Mesajlar 52 28 Mayıs 2013 #37 Re: Ortaokulda Bilişim Teknolojileri dersi zorunlu oldu inanamıyorum halaaa
muratbedel Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 411 28 Mayıs 2013 #38 g.cetin.66' Alıntı: lan olum bizdede ders mers yok diye seçmediydiler adiler norm kadro guncellemesını yaparken...yuh yaaa 2 gun once gelseydı ya la bu Genişletmek için tıkla ... eylül ayında normlar tekrar revize edilecek. sıkmayın tatlı canınızı.
g.cetin.66' Alıntı: lan olum bizdede ders mers yok diye seçmediydiler adiler norm kadro guncellemesını yaparken...yuh yaaa 2 gun once gelseydı ya la bu Genişletmek için tıkla ... eylül ayında normlar tekrar revize edilecek. sıkmayın tatlı canınızı.
endorfinnn Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 760 28 Mayıs 2013 #39 Re: Ortaokulda Bilişim Teknolojileri dersi zorunlu oldu İnanamadım. Gözlerimi ovaladım bir daha baktım. Birdaha, birdaha.... Çok güzel... :alkis:
Re: Ortaokulda Bilişim Teknolojileri dersi zorunlu oldu İnanamadım. Gözlerimi ovaladım bir daha baktım. Birdaha, birdaha.... Çok güzel... :alkis:
I ido1907 Aktif Üye Mesajlar 167 28 Mayıs 2013 #40 sadece 5 ve 6'larda 12 saat dersim oldu şimdilik, bugünleri de mi görecektik.
can61 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 668 28 Mayıs 2013 #41 Geçen ki "bilişim öğretmenlerine ihtiyaç yok" haberine tepkimizin etkili olduğunu düşünüyorum ben. sizce ???
Geçen ki "bilişim öğretmenlerine ihtiyaç yok" haberine tepkimizin etkili olduğunu düşünüyorum ben. sizce ???
B bilerzen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 712 28 Mayıs 2013 #42 Re: Ortaokulda Bilişim Teknolojileri dersi zorunlu oldu çocuklardan da şendik o gün; o gün bu gün )))
Re: Ortaokulda Bilişim Teknolojileri dersi zorunlu oldu çocuklardan da şendik o gün; o gün bu gün )))
Y yolcum Site Gezgini Mesajlar 52 28 Mayıs 2013 #43 Re: Ortaokulda Bilişim Teknolojileri dersi zorunlu oldu Çok şükür
H hakan Site Gezgini Mesajlar 65 28 Mayıs 2013 #45 hobaa.. :lol: Ekli dosyalar 190924_f520.jpg 74.2 KB · Görüntüleme: 637
nese1982 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,973 28 Mayıs 2013 #46 Re: Ortaokulda Bilişim Teknolojileri dersi zorunlu oldu gerçek mi?
oznrcll Aktif Üye Mesajlar 161 28 Mayıs 2013 #47 ağlamak işstiyorum vallahi okadar bunaldım ki budurumdan gerçekten olsun böle bişi sevinçten hayatımda ilk kes aağlıycam galiba ....
ağlamak işstiyorum vallahi okadar bunaldım ki budurumdan gerçekten olsun böle bişi sevinçten hayatımda ilk kes aağlıycam galiba ....
M msygn Aktif Üye Mesajlar 125 28 Mayıs 2013 #48 Re: Ortaokulda bilişim dersi zorunlu oldu en sonunda güzel bir haber emeği geçenlere çok teşekkürler.
Re: Ortaokulda bilişim dersi zorunlu oldu en sonunda güzel bir haber emeği geçenlere çok teşekkürler.
can61 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 668 28 Mayıs 2013 #49 Re: Ortaokulda Bilişim Teknolojileri dersi zorunlu oldu Geçen ki "bilişim öğretmenlerine ihtiyaç yok" haberine tepkimizin etkili olduğunu düşünüyorum ben. Bir olduk mu kimse duramaz bilişimcinin karşısında ZÜMRELERİM benim.... :alkis: :alkis:
Re: Ortaokulda Bilişim Teknolojileri dersi zorunlu oldu Geçen ki "bilişim öğretmenlerine ihtiyaç yok" haberine tepkimizin etkili olduğunu düşünüyorum ben. Bir olduk mu kimse duramaz bilişimcinin karşısında ZÜMRELERİM benim.... :alkis: :alkis:
parssan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 474 28 Mayıs 2013 #51 hakan' Alıntı: hobaa.. :lol: Genişletmek için tıkla ... süper
hasanemre Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 486 28 Mayıs 2013 #53 Re: Ortaokulda bilişim dersi zorunlu oldu inşallah doğrudur.
eda_tr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 263 28 Mayıs 2013 #54 Çok şükür..Şu norm fazlası olayından da bir kurtulsak ..
O ozkancanan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 335 28 Mayıs 2013 #55 Re: Ortaokulda Bilişim Teknolojileri dersi zorunlu oldu gerçekten mi
B bilerzen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 712 28 Mayıs 2013 #57 kademeli diyo ya yani sadece 5lere 2 saat koyabilir mi müdür??? seneye 5 6 lara diyebilir mi??
nese1982 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,973 28 Mayıs 2013 #58 Re: Ortaokulda Bilişim Teknolojileri dersi zorunlu oldu liselerde de olsa bari. şimdi okul mu değiştirecez.
Re: Ortaokulda Bilişim Teknolojileri dersi zorunlu oldu liselerde de olsa bari. şimdi okul mu değiştirecez.
L lucas334 Site Gezgini Mesajlar 60 28 Mayıs 2013 #59 Re: Ortaokulda Bilişim Teknolojileri dersi zorunlu oldu yönetmelik çıkana kadar atlamamak gerekir sanırsam. talim terbiye kurulunun her kararı uygulanıyor mu?
Re: Ortaokulda Bilişim Teknolojileri dersi zorunlu oldu yönetmelik çıkana kadar atlamamak gerekir sanırsam. talim terbiye kurulunun her kararı uygulanıyor mu?
serdemir Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,278 28 Mayıs 2013 #60 Re: Ortaokulda bilişim dersi zorunlu oldu Yetmez ama evet...