Müjde ...Dersler zorunlu oluyor.

Kodla Büyü
ayazoglu' Alıntı:
2 saat zorunlu ders sonucu

1 lab ihtiyacı oluştu , bu talep nasıl karşılanır?
onun da zamanı gelecek. Hele biz seneye şahlanalım, çocuklar bilişim dersi olunca neler yapabiliyor görsünler son model Lablar gelecek. Dersi zorunlu yapan MEB bu ihtiyacı biliyor.

ne güzel bir haber bu böyle :) hem normumuz var hem not var hem de 2 saat :))) kalkıp ankara havası oynayasım var :))

Evet ilk mesajımı atıyorum arkadaşlar herkese hayırlı olsun diyorum. Siteye de üyelik bugüne nasipmiş. :)

sanırım 7 ve 8lerde zorunlu diil... eğer isterse secilir yazılıyor. ama 2 saat onrdada :)
bilemedim secerlerse seviniriz

dün öğretmenler toplantısında il içi tayininin zamanını sordum.Öğretmenimin biri ne yapıcaksın tayini senin dersi kaldırıcaklar bilgi işleme vericekler diye dalga geçti.Allah büyük=) çok iyi denk geldi :mrgreen:

hepimiz için hayırlı olur inşallah :lol:

Sevinmekten şaşkınlıktan foruma girip de bir şeyler yazamadım. Artık hiç umudumun kalmadığı bir zamanda, bir anda bu olayı duyunca insan ister istemez afallıyor. Emeği geçen herkese herkese çok teşekkürler. :)

serap4' Alıntı:
dün öğretmenler toplantısında il içi tayininin zamanını sordum.Öğretmenimin biri ne yapıcaksın tayini senin dersi kaldırıcaklar bilgi işleme vericekler diye dalga geçti.Allah büyük=) çok iyi denk geldi :mrgreen:

hepimiz için hayırlı olur inşallah :lol:

Yeni ders çizelgesinin çıktısını al. üzerine de bir kapak koy. arkadaşa ver :mrgreen:

Ulan bizi öyle bir hale getirdiler ki halen bunda bir yanlışlık var mı diye insan düşünüyor yaa.
Bizi bu dertten kurtaran kim varsa yüreğine sağlık. :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Allah a çok şükür. Biz de diğer öğretmenler gibi olduk. Hem zorunlu dersimiz var hem de seçmeli :)

Mebbis'te Türkiye geneli norm kadro durumunda salı günü 718 olan Bilişim Teknolojileri ihtiyacı bugün sabah 543'tü an itibariyle 544 bakalım güncellemelerden sonra toplam kaç olacak!..

Ekli dosyalar

• Kurul kararı-Haftalık Ders Programı Çizelgesi.rar
    Kurul kararı-Haftalık Ders Programı Çizelgesi.rar
    251.1 KB · Görüntüleme: 75
  • fatih.png
    fatih.png
    17.6 KB · Görüntüleme: 481
Güncellemeler için idareyi sıkıştırın arkadaşlar...
Bu sene bt rehberliği haberinden sonra en iyi haber bu

valla dün gece mutluluktan uyayamadım. önümüzdeki yıl sıkıntılar devam edebilir ancak ondan sonraki sene 7. sınıflarla birlikte 3 sınıfı olan tüm okullarda normlar açılıyor.

caylakcekirge hocam. bi baksana fatih png dosyasındaki tarihe. bizim durum 1000 yıl sonra kademeli olarak geçilecek.

uyelik269 hocam. bu toplam normlara okul şifresiyle mi bakılıyor. yoksa nereden.

uyelik269' Alıntı:
Mebbis'te Türkiye geneli norm kadro durumunda salı günü 718 olan Bilişim Teknolojileri ihtiyacı bugün sabah 543'tü an itibariyle 544 bakalım güncellemelerden sonra toplam kaç olacak!..
nerden bakıyorsunuz hocam o sisteme

ucamus' Alıntı:
uyelik269' Alıntı:
nerden bakıyorsunuz hocam o sisteme

Mebbis yönetici modülünde norm kadro bölümünden bakıyorum hocam
An itibariyle 567 olmuş durumda

arkadaşlar 7-8lerin durumu nedir??? müdür 5-6larda zorunlu 7-8lerde ders olmicak diyor????? kademeli geçişte sonraki senelerde 7-8lerde de zorunlu olacak mı ders??

Şükürler olsun Rabbimize. Norm problemi inşallah azalacaktır. Ancak bir çok okulda bilişim teknolojileri laboratuvarları kapatıldı, dağıtıldı. Bu aşamadan sonra ne olacak? Yeni laboratuvarlar mı kurulacak? Bundan sonra gelen bakan ne diyecek acaba? Çocuklar teknolojiyi öğrensin mi diyecek yoksa zaten biliyorlar mı diyecek?

BBNET
Geri