joomlaci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 788 19 Eylül 2013 #1 9 tercih yapmıştım puan 72.25 idi "Herhangi bir programa yerleşemediniz." sonucunu gördük. bilgisayar mühendislikleri çok yüksek ama diğer bölümler baya düşük... olmadı maalesef...
9 tercih yapmıştım puan 72.25 idi "Herhangi bir programa yerleşemediniz." sonucunu gördük. bilgisayar mühendislikleri çok yüksek ama diğer bölümler baya düşük... olmadı maalesef...
BaRBaRYaN Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,690 19 Eylül 2013 #3 guncel-haberler-f6/muhendislik-tamamlama-sonuclari-aciklandi-t117200.html .. burdan devam
memo-x Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 732 19 Eylül 2013 #4 Kazananaları tebrik ederiz, hayırlı olsun. Benim olmadı 57,5 puanla çok fazla umudum yoktu. Kazananlardan isteğimiz, ileriki zamanlarda verilen dersler ve devamsızlık gibi tecrübelerini forumda paylaşırlarsa seviniriz.
Kazananaları tebrik ederiz, hayırlı olsun. Benim olmadı 57,5 puanla çok fazla umudum yoktu. Kazananlardan isteğimiz, ileriki zamanlarda verilen dersler ve devamsızlık gibi tecrübelerini forumda paylaşırlarsa seviniriz.
memo-x Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 732 19 Eylül 2013 #5 sonsuzartibir' Alıntı: kazandım ama nasıl okucaz acabba Genişletmek için tıkla ... Hocam hayırlı olsun, kaç puanla neresi geldi ?
sonsuzartibir' Alıntı: kazandım ama nasıl okucaz acabba Genişletmek için tıkla ... Hocam hayırlı olsun, kaç puanla neresi geldi ?