Müfettişten bir garip istek:))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilkimya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilkimya

Site Gezgini
Arkadaşlar bugün okula müfettiş geldi,benimle görüşmek için de lab.a geldi ve bana söylediği şey şu oldu: "hocam bu bilgisayarlar böyle açıkta tozlanıyorlar,bunların üstüne beyaz bir örtü filan örtseniz" Söyleyecek birşey bulamadım doğrusu arkadaşlarla dantel örelim üzerlerine serelim diye düşünüyoruz artık:))))

saftitiriğe bak......mendilini verde üzerini örteyim deseydiniz..........

Müfettiş efendi tahminimce ileri yaşlıdır. Mebde-okullarda dikkat çekmesi gereken o kadar sorunlu yer varken bilgisayarların tozlanmasına takıp kafayı tozutmuş. :)
İnsanlık için bir faydası kalmamış ise onu 2 metre beyaz örtüye sarıp defnetsek daha iyi değil mi :?: :puhaha: Fosil niyetine müzeye de koyulabilir.

bilkimya' Alıntı:
Arkadaşlar bugün okula müfettiş geldi,benimle görüşmek için de lab.a geldi ve bana söylediği şey şu oldu: "hocam bu bilgisayarlar böyle açıkta tozlanıyorlar,bunların üstüne beyaz bir örtü filan örtseniz" Söyleyecek birşey bulamadım doğrusu arkadaşlarla dantel örelim üzerlerine serelim diye düşünüyoruz artık:))))

2008 yılında Diyarbakır da çalışırken bana da müfettiş aynısını söyledi bunlar geldiğinde içinde kılıfları yokmuy du temşn edin bir yerden not al dedi mudure de söylemişti hatta :) belkiaynı müfettiştir onlar sürekli yer değiştiriyor sonuçta :)

Yav adamcağız ne demiş ki. Bir şey söyleme ihtiyacı hissetmiş, onu bulabilmiş ancak.

hehe geçen yıllarda makarasına öğretmenler odasında laptopuma dantel koyduğum geldi aklıma şimdi :)

Arkadaşlar, ilk bilgisayarımı aldığımda, 93 senesi falandı, bilgisayarların yanında şeffaf özel bir kılıf veriyorlardı. Sanırım o müfettiş orada kaldı....

adam doğru söylüyor. eskiden böyleydi vardı. bilgisayarın çok değerli ve pahalı olduğu dönemlerde :)))

bence sizinle kafa geçmiş
boş zamanlarda kullandırmıyorsunuz demeye getirmiş.

Eğer müfettiş, "antivirüsleri ihmal etme hocam, mutlaka güncelleştir, visüs-trojan kapmasın bilgisayarlar" deseydi daha garibime giderdi. :idea:

bilkimya' Alıntı:

KONUŞACAK LAF BULAMAMIS ONU DEMİS İŞTE

müfettiş bey/hanım doğru söylemiş
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARINDA BİLGİSAYAR LABORATUVARLARININ DÜZENLENMESİ VE İŞLETİLMESİ İLE BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR KOORDİNATÖR         ÖĞRETMENLERİNİN GÖREVLERİ HAKKINDA YÖNERGE

Sayısı: EBİT.324.Sür.Eğt.Şb.Md./529
Tarih: 25.2.1993
Tebliğler Dergisi'nde Yayımı: 15.3.1993      Sayısı: 2378
EK-1 LABORATUVAR KULLANIMINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
1. Bilgisayarları toz ve kirden koruyabilmek için;
a) Dersliğin girişinde nemli bez veya paspas bulundurulması,
b) Çalışmadığı sürece mutlaka örtülü olması,
c) Dersliğin temizliği sırasında toz kalkmaması, sağlanır.
..................
4. Çalışmanız bittikten sonra bilgisayar ve monitörünüzün düğmesini kapalı konuma getiriniz.
5. Bilgisayarınızı kullandıktan sonra üstünü mutlaka örtünüz. :puhaha: :puhaha:
hani bizim çalışma şartlarımızı belirten yönerge-genelgeler varya ona göre doğru, bu devirde yapılır mı ??? :puhaha: :puhaha:

köhnemiş eski uygulamalar işte...bu arada bizim okuldaki pc ler yavaş yavaş ölüyor...bugün bi tanesini daha kaybettik :(

hipopotam' Alıntı:
bence sizinle kafa geçmiş
boş zamanlarda kullandırmıyorsunuz demeye getirmiş.
yok hocam yaa adama bilgisayarların boş kalmadığını sürekli kullandığımızı ders yaptığımızı filan anlatmaya çalıştım ama anlatamadım bi türlü,zaten 50 yaşın üstü bi adamdı fazla üstelemeden tamam dedim ben de:)))

yesimim2000' Alıntı:
müfettiş bey/hanım doğru söylemiş
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARINDA BİLGİSAYAR LABORATUVARLARININ DÜZENLENMESİ VE İŞLETİLMESİ İLE BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR KOORDİNATÖR         ÖĞRETMENLERİNİN GÖREVLERİ HAKKINDA YÖNERGE

Sayısı: EBİT.324.Sür.Eğt.Şb.Md./529
Tarih: 25.2.1993
Tebliğler Dergisi'nde Yayımı: 15.3.1993      Sayısı: 2378
EK-1 LABORATUVAR KULLANIMINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
1. Bilgisayarları toz ve kirden koruyabilmek için;
a) Dersliğin girişinde nemli bez veya paspas bulundurulması,
b) Çalışmadığı sürece mutlaka örtülü olması,
c) Dersliğin temizliği sırasında toz kalkmaması, sağlanır.
..................
4. Çalışmanız bittikten sonra bilgisayar ve monitörünüzün düğmesini kapalı konuma getiriniz.
5. Bilgisayarınızı kullandıktan sonra üstünü mutlaka örtünüz. :puhaha:
hani bizim çalışma şartlarımızı belirten yönerge-genelgeler varya ona göre doğru, bu devirde yapılır mı ??? :puhaha:

Ben de tam yönergede yazıyor diyecektim.

İşimize gelince yönergede yazıyor diyoruz ama :mrgreen:

Evet artık örtüye gerek yok, yok ki artık üretenler de örtüsü ile satmıyorlar bunları. Ama birşeyler söylemiş olmak için söylediği de açık müfettiş beyin.

Herkesin dünyası farklı.

only61' Alıntı:
köhnemiş eski uygulamalar işte...bu arada bizim okuldaki pc ler yavaş yavaş ölüyor...bugün bi tanesini daha kaybettik :(

çalışanların üstüne beyaz, çalışmayanların üstüne siyah örtü örtün. :D

komple tüm delikleri köpükle kapatalım, ortada lab falan dolayısıyla tozlanma falan da olmaz deseydin hocam.

BBNET
Geri