Müfettişler Bugün Geldi

Kodla Büyü
sami55' Alıntı:
jemba35' Alıntı:
Müfettiş az önce çıktı. Çocuklara meb e girin, e-okula girin falan filan. Evraklara bakmaktan sıkıldı adam. Teşekkür etti çıktı. Hocam dedim dilek ve temenni alacakmısınz, nedir dedi?

Bende saydırdım valla. O da bakan bile bilgisayar öğretmenine gerek yok diyor dedi, sizce doğrumu bu dedim, olurmu canım dedi. Velhasıl değerimizi bir tek bakan bilmiyor.

Hocam bari rapor olarak sunsun müfettiş bu durumu... Öğrencilerin bilgisayar dersine ihtiyacı olduklarını...

Hocam az önce hususi konuştum. Hocam durumumuz iyi değil. Ders saati ve sınavımızın olmayışı derse olan ilgi ve ciddiyeti azaltıyor diye konuştum. Rapor hazırlarken bunları sunacağız zaten tüm okullarda aynı şikayet var dedi.

Hocam dün de bizim okula geldiler. Geçen yıl ki denetimde DyNet ile ilgili bir problem yazılmış rapora. Dynet probleminin demvam edip etmediğini sordular. Ben de problemin bittiğini söyledim. Bir istedğin var mı diye sordular. Ben de iyi bir bilgisayar sınıfı olursa iyi olur dedim. Olur inşallah diyerek tebessüm etti

arkadaşlar ne hallere düştük; sınıf bul geleceğim sanki çocuk azarlıyorlar; bunlara verilebilecek en güzel cevap verdikleri tüm görevlerden istifa etmektir ben formatör görevinden istifa ettim; geçen yıl daha mutlu idim hafta da 8 saat dersim vardı 2 gün okula gidiyordum.. hiç bir problem,sıkntı olmuyordu ek ders umurumda degil di; şimdi formatörlük ile ekders güya veriyorlarmış ben mutlu olmadıktan sonra...

BBNET
Geri