Müfettişler Bugün Geldi

Kodla Büyü

izmirlim80

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sen 1 yıl boyunca bekle çık bugün gel. Dersin var mı dediler bugün bende 5. saat var dedim. Olmaz 3. saat bir sınıf bul geleceğim dedi. Hocam sınıfların dersleri var dedim beni ilgilendirmez bir sınıfı al dedi. Ders anlatmayacaksın sörf yapsınlar dedi. Ama sörf yapsınlar deyince denizde sörf hareketi çekti. :puhaha:

Komik bir adama benziyor bakalım.

Ben hiç ama hiç heyecanlanmam gelicekler yada geldiler diye ve arkadaşlar çok şaşırırlar bu duruma. Ne heyecanlanıcam gelen uzaydan geliyor sanki. Ama bakanlık müfettişleri biraz daha ağır insanlar oluyorlar.Koridorda gördüm birisini neymiş ceketimi iliklememişim hoşgeldiniz dememişim. Siz kendinizi tanıtmadınızki bana bende size hoşgeldiniz diyeyim dedim bozuldu. Müdüre söylemiş Bilg. Öğretmeniniz biraz ters bir adam sanırım diye, oda hayır deyince fazla üstelemedi Allah tan kompleksli çıkmadı yani.

aynı durum bizde de mevcut.. benimde yarın dersim var, adamlar dün ve bugün diğer öğretmenlerin teftişini bitirdikten sonra bana özel yarın teftiş kurulu başkanı gelecek. Gerekli belgelerden yıllık plan, oturma planı, lab çalışma tablosu ve emin olmamakla birlikte birde 2.dönem zümrem olacaktı herhalde :) Umarım bizimkisi sıkıntı çıkarmaz. Teftişten sonra duygu ve düşüncelerini yazmanı bekliyoruz Hocam :)

bizede dün geldiler. gelenleri görseniz 60 yaş ve üzeri... bizim okulu unutmuşlar. doğaldır dedik. bana gelen müfettiş benden öğrencilerin hazırladığı ürün dosyalarını istedi. bizde dijital ürün dosyası olur dedim. iletişimimizde yanlışlık var, öğrenci aldıysa normal ürün dosyası vardır dedi. neyse bir şekilde konuşurken unuttu onu. sonra konrtol listeleri vardır dosyanı getir dedi. tamam dedim. öğle arasına girdik onuda unuttu. neyse 6.sınıflarda grafik oluşturma konusu vardı. grafik çeşitlerini anlatırken bir anda 14.soruluk bir sınavda sınava giren öğrenciler arasında her bir soru için kaç öğrenci doğru cevap vermiştir bunun grafiğini yapsınlar dedi. öğretmenler bu grafikleri yapamıyormuş bu grafikler mutlaka her öğretmende olması gerekiyormuş, öğrencilerin yapmasını istedi ki ben daha grafik çeşitlerini anlatıyordum oluşturma kısmına geçmemiştim. öyle böyle atlattık....

bu arada bu grafiği 3 dakikada oluştursunlar dedi. ünite bazında da yapsınlar gelecek haftaya ödev ver dedi. gelecek hafta 90 saniye süre ver bakalım dedi. güldüm geçtim sanki 200 metre koşturuyoruz....

Bana gelen müfettiş benden şunu istedi;
Tüm öğrencilerin, tüm yazılı notlarını tek tek grafik yapacakmışım, onu panoda paylaşıp, öğrenciler derslerde durumlarını karşılaştıracaklarmış. He dedim geçtim. TÜİK miyim ben...

okanformula' Alıntı:
Bana gelen müfettiş benden şunu istedi;
Tüm öğrencilerin, tüm yazılı notlarını tek tek grafik yapacakmışım, onu panoda paylaşıp, öğrenciler derslerde durumlarını karşılaştıracaklarmış. He dedim geçtim. TÜİK miyim ben...

Çok biliyorsanız siz bi gösterebilirmisiniz hocam deseydiniz :)

benden de programlada konuya uygun 4 işlem programı yapmalarını istedi

bende açtırdım excell i toplama çıkarma çarpma bölme yaptırdım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tabi bizim sığır öğrenciler onu bile doğru düzgün yapamadılar.

yeni müfettişler hakikaten bir garip cem yılmazdan ders alıyorlar sanırsam
yada kötü imajlarını düzeltmek için böyle şeyler yapıyolar

Müfettiş az önce çıktı. Çocuklara meb e girin, e-okula girin falan filan. Evraklara bakmaktan sıkıldı adam. Teşekkür etti çıktı. Hocam dedim dilek ve temenni alacakmısınz, nedir dedi?

Bende saydırdım valla. O da bakan bile bilgisayar öğretmenine gerek yok diyor dedi, sizce doğrumu bu dedim, olurmu canım dedi. Velhasıl değerimizi bir tek bakan bilmiyor.

jemba35' Alıntı:
Müfettiş az önce çıktı. Çocuklara meb e girin, e-okula girin falan filan. Evraklara bakmaktan sıkıldı adam. Teşekkür etti çıktı. Hocam dedim dilek ve temenni alacakmısınz, nedir dedi?

Bende saydırdım valla. O da bakan bile bilgisayar öğretmenine gerek yok diyor dedi, sizce doğrumu bu dedim, olurmu canım dedi. Velhasıl değerimizi bir tek bakan bilmiyor.

Hocam bari rapor olarak sunsun müfettiş bu durumu... Öğrencilerin bilgisayar dersine ihtiyacı olduklarını...

BBNET
Geri