A anafor01 Üye Mesajlar 18 16 Şubat 2012 #1 arkadaşlar bugün okulumuza müfettiş geldi.labı gezdi. duvarda yönerge ve panonun olması gerektiğini söyledi.yönergeye baktım 6 sayfa şimdi ben hepsini duvara mı asıcam? dosyamda olması yeterli değil mi sizler ne yapıyorsunuz?
arkadaşlar bugün okulumuza müfettiş geldi.labı gezdi. duvarda yönerge ve panonun olması gerektiğini söyledi.yönergeye baktım 6 sayfa şimdi ben hepsini duvara mı asıcam? dosyamda olması yeterli değil mi sizler ne yapıyorsunuz?
Aliosman_eser Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 764 16 Şubat 2012 #2 hangi yönergenin olması gerekiyormuş....
A anafor01 Üye Mesajlar 18 16 Şubat 2012 #4 MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ ARAÇLARI VE ORTAMLARININ EĞİTİM ETKİNLİKLERİNDE KULLANIM YÖNERGESİ dir herhalde
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ ARAÇLARI VE ORTAMLARININ EĞİTİM ETKİNLİKLERİNDE KULLANIM YÖNERGESİ dir herhalde
amip33 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,897 16 Şubat 2012 #5 Kullanım yönergesi dediği kurallardır hocam. Bilgisayarı şöyle açın, böyle yapın bunlara girmeyin, izinsiz şunu yapmayın vs.gibi... forumda vardı bolca.
Kullanım yönergesi dediği kurallardır hocam. Bilgisayarı şöyle açın, böyle yapın bunlara girmeyin, izinsiz şunu yapmayın vs.gibi... forumda vardı bolca.
A anafor01 Üye Mesajlar 18 16 Şubat 2012 #6 hımm onlarsa tamam...dosyamda bir sürü var.ben izne ayrılmıştım duvardakileri sökmüşler hep. teşekkürler...
hımm onlarsa tamam...dosyamda bir sürü var.ben izne ayrılmıştım duvardakileri sökmüşler hep. teşekkürler...
joombal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 750 16 Şubat 2012 #7 Elektrik panosunun üstüne kuru kafa filan koy. yeri gelir hayat kurtarır...