burjuva' Alıntı:1 saat erken çıkmak için bu kadar sıkıntıya gerek yok.
işin 5 e kadar okulda durmaksa duracaksın. kimseye de eyvallahın olmayacak.
madalyonun diğer yüzüne bakacak olursan, müdürlere atıp tutuyorsunuzda, siz işinizi düzgün yapıp mesaiye uymuyorsunuz ki. Sen mesaini yap ta öyle müdüre laf at. çuvaldız iğne hesabı.
aynen öyle okulda bilgisayarcı mı var nasıl olsa yatıyor ver görevleri..... itiraz mı etti hemen mesai saatini hatırlat...platonik' Alıntı:Herkesin derdi bizimle zaten boşver hocam.
Laboratuarı temiz tutun, tıkır tıkır çalışsın, herbi şey yüklü olsun yeter sonra da yan gelip yatın. Şikayet mi edildiniz? Gelsinler laboratuara baksınlar. Eksik gedik var mı? Yok. O zaman sıkıntı da yok herkes işine baksın... Ha bi de siteyi güncel tutun gerisine karışmayın...mustafa431' Alıntı:aynen öyle okulda bilgisayarcı mı var nasıl olsa yatıyor ver görevleri..... itiraz mı etti hemen mesai saatini hatırlat...platonik' Alıntı:Herkesin derdi bizimle zaten boşver hocam.![]()
mevali' Alıntı:Arkadaşlar son saat ders yine boştu, müdür gönderecek adam bulamamış belli, beni çağırdı, seni kızım gibi severim filan dedi........... Ben de" tavrınız hiç hoş değildi " ... neyse konuştuk ettik.sonra hadi bu saati de git idare et dediBöyle birşey işte 3 saat sabretti baktı olmuyor işi düşüyor. Formatörlük böyle birşey işte
Sende de ki; bundan sonra herkes görevini olması gerektiği gibi yapacak. Ben 8-5 çalışacaksam diğer idareciler tam çalışacak, ben görevim BT SINIFIYLA sınırlı, onun dışında hiç bişeye karışmam deyin.mevali' Alıntı:ya dengesizin biri gelmiyor okula kendini halsiz hissediyormuş, ben de onun derslerine giriyorum.Ama müdür rica yerine git onların başında dur! diyor. her seferinde aynı şey. ben de çocukları bahçeye çıkardım geldi, ters ters bu böyle olmaz ya sınıfa al ya da lab.a. dedi. ben de de attı vitesler. "Hocam ben de rahatsızım,onun derslerine girmek zorunda değilim, tavrınız çok farklı,işinize geldiği gibi" dedim.Adam da "bundan sonra görevlerini yapacaksın"dedi. bir de parmak salladı. dengesiz. biraz erken çıkıyorum diye...
xsentius' Alıntı:mevali' Alıntı:Arkadaşlar son saat ders yine boştu, müdür gönderecek adam bulamamış belli, beni çağırdı, seni kızım gibi severim filan dedi........... Ben de" tavrınız hiç hoş değildi " ... neyse konuştuk ettik.sonra hadi bu saati de git idare et dediBöyle birşey işte 3 saat sabretti baktı olmuyor işi düşüyor. Formatörlük böyle birşey işte
Sayın hocam peki siz tüm olan bitenden sonra yine o boş derse girdiniz mi?