müdür yrd. sınavı

Kodla Büyü

zuhall

Aktif Üye
arkadaşlar müdür yardımcılığı sınavı olacak mı tekrar. ben bi r şey duymuştum ama bundan sonra idarecilik sınavı olmayacak diye ama var mı acaba sınav. bu sınav olursa hazırlanmaya başlıyacam şimdiden. yoksa başka çare pek kalmadı. okulda resmen işe yaramayan öğretmen gibi hissediyorum kendimi herkes ders programı ile uğraşırken ben boş boş bakıyorum. bu sınav olacak mı bilgisi olana varsa lütfen cevap versin

Ben şu an geçici olarak müdür yardımcılığı yapıyorum. En yoğun günler bugünler. Yapabilir miyiz? Benim fikrime göre çok rahat yaparız. Zaten dolaylı yollardan okulla alakalı birçok işi bizler yapıyoruz

tabiki yaparız arkadaşlar zaten arkadan görünmeyerek çoğu işi yapıyoruz. benim öğrenmek istediğim kesin olacak mı ben hemen başlıyacam çalışmaya.

bilalca' Alıntı:
Ben şu an geçici olarak müdür yardımcılığı yapıyorum. En yoğun günler bugünler. Yapabilir miyiz? Benim fikrime göre çok rahat yaparız. Zaten dolaylı yollardan okulla alakalı birçok işi bizler yapıyoruz

aynen hocam bende bu yıl görevlendirme müdür yardımcılığı yapıyorum başta yapamam diye tereddüt ettim ama dediğin gibi dolaylı olarak bu işleri zaten yaptığımı gördüm.

zuhall' Alıntı:
arkadaşlar müdür yardımcılığı sınavı olacak mı tekrar. ben bi r şey duymuştum ama bundan sonra idarecilik sınavı olmayacak diye ama var mı acaba sınav. bu sınav olursa hazırlanmaya başlıyacam şimdiden. yoksa başka çare pek kalmadı. okulda resmen işe yaramayan öğretmen gibi hissediyorum kendimi herkes ders programı ile uğraşırken ben boş boş bakıyorum. bu sınav olacak mı bilgisi olana varsa lütfen cevap versin

ben de aynen bu durumdayım olup olmayacağı kesin olamayan bir sınava da motivasyon sağlayamıyorum açıkçası. Bir de haziran 2012 tarihli memurlar sitesindeki müdür yardımcılığı kalkıyor mu şeklindeki şu haber kafamı karıştırdı http://memurlar.biz/haber/mudur-yardimc ... 05597.html
2 seneye bir olur diye genel geçer söylemler de var ama dayanağı ne ?ne zaman belli değil. Bir şey anlayan ya da bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Allah tüm bilişim öğretmenlerine yardım etsin.

BBNET
Geri