Müdür Yardımcılarına rotasyon.
Sıra Formatörlerde.
Hadi hayırlısı
http://www.memurlar.net/haber/191907/
yorumlarınızı bekliyorum.
Sıra Formatörlerde.
Hadi hayırlısı
http://www.memurlar.net/haber/191907/
yorumlarınızı bekliyorum.
Çapanoğlu66' Alıntı:Hocam iyi iyi müdür yardımcılığı kadrolarıda baya bi açılır. Bizede fırsat doğar inşaALLAH. Bence değişsin İnşaALLAH bu tasarı kabul edilir
egunay' Alıntı:Yıllardır "neresi doğru?" dediğimiz MEBde düzeltilecek işlerden biride bu oldu. Müdür, müdür yardımcıları sonra da öğretmenler. İdareciler için 5 yıl iyi bir süredir. Zaten müdüre 5 yıl, md. yrd.larına 7-8 yıl olmaz. Hepsi aynı olmalı.
Öğretmenlerde muhakkak aynı rotasyona tabi olmalı.
bamteli86' Alıntı:ÇOOOOOOOOOOOOKKK SÜPER OLMUŞ. OKULDA SALTANAT KURMUŞLARDI NERDEYSE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
blackbuk' Alıntı:Çapanoğlu66' Alıntı:Hocam iyi iyi müdür yardımcılığı kadrolarıda baya bi açılır. Bizede fırsat doğar inşaALLAH. Bence değişsin İnşaALLAH bu tasarı kabul edilir
hocam sen ozaman her beş yılda bir yer değiştirmeyi göze alıyorsun. malum hepimiz meslekte yeni sayılırız. puanın az olacağına göre ilk atandığın yer merkezde en iyi okul bile olsa 5 yıl sonra en iyi ihtimalle kenar mahallelerde kıytırık bir okula atarlar en kötü ve olması muhtemel en kuvvetli ihtimalse beldelere doğru yol görünür işin bu kısmınıda düşünüyorsundur umarım. evli ve çocuklu olanlar için bu yer değiştirme meseleleri daha da sıkıntılı olacaktır malumunuz.
iyi çalışmalar.
coolbilgisayarci' Alıntı:Kutluyorum bu kararı verenlere, dinamik bi yapı için değişken bi idari kadroya ihtiyaç vardır, bu öğretmenlerimiz içinde geçerlidir insan yeni ortamlarda çalışmadığı müddetçe bakış açısını değiştirmede zorlanır, vizyonu daralır..
*cem62*' Alıntı:rotasyon okullarda saltanatın kaldırılması demek....meb in yaptığı en güzel işlerden biri...
coolbilgisayarci' Alıntı:tuğrul hocam, ben görev yaptığım okullarda 20 sene aynı yerde görev yapan insanlar tanıdım. Şehir değişsin demiyorum ama hiç olmazsa bulunduğu şehirde başka okullarda görev yapsın öğretmenler; sonuçta yeni idareler, yeni çocuklar ve yeni veliler derken ister istemez bu değişim öğretmenide rutinlikten çıkarır.