Müdür yardımcılığı sınavı klavuzu açıklandı

Kodla Büyü

penewitz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bildiğiniz üzere klavuz yayınlandı şartlarda şu ibare var;
Bu Yönetmelik’in 7/c maddesinde; “Bakanlık kadrolarında adaylık dâhil en az dört yıl öğretmen olarak görev yapmış olmak,” hükmü yer almaktadır.
Bu sürenin hesaplanmasında; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B Maddesi kapsamında sözleşmeli öğretmenlik, asker öğretmenlik, yıllık izin, hastalık izni ve aylıksız
izinde geçen sürelerin tamamı değerlendirilir

sorum şu benim 3 yıl 5 ay hizmet sürem var ve 6 ay da askerlikten dolayı aylıksız izine ayrıldım ama yukarda ki ibarede aylıksız izinde geçen süreler de değerlendirilir diyor, bu zamana kadar kısa dönem askerlik sayılmıyordu acaba şimdi mi değişti yoksa benmi o ibareyi yanlış anlıyorum

sanırım girebiliyoruz çünkü o ibare geçen yıllardaki klavuzda yok yeni gelmiş, şimdiden hayırlı olsun benim durumumda olanlara

Bende fiilen 3 yıl 10 aydır görev yapıyorum, ama memuriyet içinde ayrıca 6 ay askerlik var, askerlik ücretsiz izin olarak geçtiği için başvuru yapabileceğimizi çıkarıyorum buradan.

Valla askerlik dahildir diye bir anlam çıkaramadım ben, yarın arayıp mebi sormak lazım. İKGM aramak öğrenmek lazım

asker öğretmenlik kabul ediliyor. 1 aylık acemilik çıkıyor(sayılmıyor). 2011 deki sınava 1 aylık acemilik yüzünden girememiştim :) zaten müdür yardımcısı olmak istemiyorum. namım yürüsün yeter :mrgreen:

Bu Yönetmelik’in 7/c maddesinde; “Bakanlık kadrolarında adaylık dâhil en az dört yıl öğretmen olarak görev yapmış olmak,” hükmü yer almaktadır.
Bu sürenin hesaplanmasında; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B Maddesi kapsamında sözleşmeli öğretmenlik, asker öğretmenlik, yıllık izin, hastalık izni ve aylıksız izinde geçen sürelerin tamamı değerlendirilir.

aylıksız izin kısa dönem askerlik işte. mebbisde izinler bolumunde aylıksız izin modulune de eklidir zaten

arkadaşlar bu sınavın puanının geçerliliği ne kadar sürüyor. 1yıl mı yoksa bir sonraki sınav yapılana kadar mı, bilgisi olan varmıdır?

ben diğer klavuzlarla karşılaştırdım bu ibare sadece bu klavuzda var yani yeni eklemişler

hocam mebbise gir oradaki hizmet sürelerinden birinde 4 yılı geçmişse girersin. resmi kanıt.

ragyu' Alıntı:
hocam mebbise gir oradaki hizmet sürelerinden birinde 4 yılı geçmişse girersin. resmi kanıt.
Hocam o dediğin önceden vardı memuriyete esas diye ama şimdi kaldırmışlar onu aylıksız izinleri de gösteren bölüm yok

Ekli dosyalar

• Adsız (600 x 337).jpg
    Adsız (600 x 337).jpg
    35.5 KB · Görüntüleme: 297
ragyu' Alıntı:
aylıksız izin de böyle toplamda 4 yılı geçiyor, sizinki de böyle görünmüyormu hocam

Ekli dosyalar

• sadas (600 x 337).jpg
    sadas (600 x 337).jpg
    35.7 KB · Görüntüleme: 297
pagamy' Alıntı:
ragyu' Alıntı:
aylıksız izin de böyle toplamda 4 yılı geçiyor, sizinki de böyle görünmüyormu hocam
Hocam siz girebiliyorsunuz. 4 yılı geçiyor. Aylıksız izinler de dahil ediliyor kılavuze göre.

compteach06' Alıntı:
pagamy' Alıntı:
ragyu' Alıntı:
Hocam siz girebiliyorsunuz. 4 yılı geçiyor. Aylıksız izinler de dahil ediliyor kılavuze göre.
valla hocam evet benim gibi olan çok çok şükür girebiliyoruz

BBNET
Geri