Müdür ve müdür yardımcısı bıçaklandı

Kodla Büyü

karinca_52

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Mersin'de 2 çocuk, kendilerini uyaran okul müdürü ile müdür yardımcısını ayaklarından bıçakla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesi Kurdali Mahallesi'ndeki İnönü İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Okulun 6. sınıf öğrencisi K.K. ile okuldan geçtiğimiz yıl atılan 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki M.F.A., sürekli okul önünde bekleyerek diğer öğrencileri rahatsız ettikleri için Okul Müdürü Sıtkı Tırak ile Müdür Yardımcısı Enver Acar tarafından uyarıldı. Çıkan tartışmada okul müdürü ile müdür yardımcısını bacaklarından bıçaklayan 2 öğrenci olay yerinden kaçtı. Hafif yaralanan okul idarecileri Toros Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edilirken, şüpheli çocuklardan biri yakalanarak gözaltına alındı.

http://www.turkiyeegitim.com/mudur-ve-m ... 43008h.htm

malesef üzücü bir durum. bizde ne yaplım baktık gencler kapıda bekliyor polisi arayıp onlara bildirmek onlar ilgilensin...

Eğitimi ne hale getirdiler. Zorunlu eğitim değil gönüllü eğitim olsa bu tipler okullarda olmaz herkes rahat eder.

bizde var karışmıyoruz, bir kaç defa velilerine söyledik tamam dediler bazen bakıyorsun geldiler okulun önünde durdular sonra kimse ilgilenmeyenci kendilerinden çekip giderler... öğrencileri tembihleyeceksin kimse muhatap olmayacak onlarda biraz beklerler bakarlar kimse konuşmuyor onlarla onlarda çekip giderler...

daha saç traşı yapacaktık :verymad: bıçaklanıp bu işten kurtulacaklarını mı zannettiler acaba :verymad:

Okul benim eve yakın ve akdeniz değil toroslar mahallesinde. Okulun olduğu yan mahalle sıkıntılı biliniyor zaten. Şaşırmıyoruz, normal. Anormal olan müdürün öğrenciyi bıçaklaması dimi?

geçen yıl ilkokul 1.sınıf öğrenci, sınıf öğretmeni arkadaşımıza "seni bıçaklayacam" demişti.

BBNET
Geri