Ya hocam bırak allah aşkına kafasına göre yazı tebliğ edemez. Nasıl böyle yazdıysa yapacaksın dersin. Madem sana yazı yazmış adam bir konuş anlamazsa sende dilekçe vererek 8_17 durmak zorunda olmadıgını anlatan bir görüş iste il memden. Sen ver dilekçeyi rezil olmayayım diye tutuşur düşer yakandanHocam yazılı tebligat yapmış. Bu yazıyı mahkemeye götürsen bile bişey tutturamazsın. 8-17 okulda dur diyorsa bu yazıya göre duracaksın. Devlet memurlarının çalışma süreleri bellidir. Müdür anlaşılan sağlamcı, uğraşmak istemiyor. Btr yazısında eğitim öğretim diye belirtsede yazılı emir de mesai saati diyor. Mesai saatleri içerisinde işe göre giriş çıkış saatleri olmuyor malesef. Bende bilişimciyim. Yıllarca sıkıntı çektim ama bu böyle.
yapsan ne olur dursan ne olur yardımcı olsan ne olur bu kadar büyütmeyin falan diyecekler ama desinler boş ver.maksat haberleri olsun.)V
Hocam yazılı tebligat yapmış. Bu yazıyı mahkemeye götürsen bile bişey tutturamazsın. 8-17 okulda dur diyorsa bu yazıya göre duracaksın. Devlet memurlarının çalışma süreleri bellidir. Müdür anlaşılan sağlamcı, uğraşmak istemiyor. Btr yazısında eğitim öğretim diye belirtsede yazılı emir de mesai saati diyor. Mesai saatleri içerisinde işe göre giriş çıkış saatleri olmuyor malesef. Bende bilişimciyim. Yıllarca sıkıntı çektim ama bu böyle.
Ya hocam bırak allah aşkına kafasına göre yazı tebliğ edemez. Nasıl böyle yazdıysa yapacaksın dersin. Madem sana yazı yazmış adam bir konuş anlamazsa sende dilekçe vererek 8_17 durmak zorunda olmadıgını anlatan bir görüş iste il memden. Sen ver dilekçeyi rezil olmayayım diye tutuşur düşer yakandan
yazmış, önemli değil, ohal konusunda ise görevlendirmenizi müdür değil valilik yapıyor, doğal olarak da müdürün herhangi bir söz hakkı yok. Yazıdaki 1. madde hariç geri kalanı faso fiso, hukuki bir etkisi yok. Ama dilekçe ile yazıya madde madde itiraz etmelisiniz, bakanlık yazısını, görevlendirme esaslarını ekleyerek okul idaresinin verdiği herhangi bir işi yapmak zorunda olmadığınızı, çalışma saatlerinizin eğitim-öğretim saatleri olduğunu belirtin. Eğer bir şey yapmazsanız daha da üstünüze gelirler, şu bu bilmem ne maddesine göre çalıştırırım, okulda tutarım derlerse de mahkemeyle tehdit etmekten, hatta mahkemeye vermekten de çekinmeyin.Hocam o dedigini yapmazlar yapsalar zaten buraya gelip dertlenmezlerdi. Hem yogurdum eksimesin hem de .. misalimüdürler btrleri emir erleri sanıyor... bunu sağlayan da biz bilgisayarcılarız... herkes btr yi bırakıp en az 1 sene tahtalarla ve okul işleriyle hiç ilgilenmemek şartıyla yapmasa bu işlerin çoğu düzelir... sadece bir hesap yapın... en az 30 saat okulda duruyorsunuz ki genelde 35-40... maaşınıza max 500 tl katkısı var ki her ay yok 8 ay... okulda yemek, çay, hatta devamlı erken gittiğiniz için arabayla gittiğinizi düşünürseniz size katkısı 350-400 tl... tamam iyi para denebilir ama yaptığınız bir dünya işe bakınca hiçbir değeri yok.. diğer öğretmenler sadece EGZERSİZ açarak, bakın yaparak demiyorum açarak bu parayı kazanıyor...
yaptığınız bütün görevlerinizi, öğretmenlere yardım dahil, bırakın. bakın bakalım sizi ne olarak görüyorlarmış... arkadaş mı? köle mi? ki bu başlığı açan arkadaşın müdürünün yaptığını düşünürsek köle olarak görülüyoruz...yani bilgisayarla ilgili her işi yapar!!!
Hocam çok mantıksız . İlgili yazı diye eğer okul müdürünün yazısını kastediyorsanız bu yazıya göre hareket edilemez. Bizim görevlendirilme esaslarımızda tam gün diye bir ibare veya mesai saatleri dışında ulaşılabilir olmak diye birşey yok.ilgi yazıya göre hareket edin veya bir sonrakine görev almayın.
Valiliğin görevlendirme yazısını diyorum hocam, zaten müdür de o yazıyı ilgi tutmuş ona göre hareket et diyo tabi arada kendi bir iki şey yazmış ama onlar bağlayıcı olmaz valilik yazısı varken...Hocam çok mantıksız . İlgili yazı diye eğer okul müdürünün yazısını kastediyorsanız bu yazıya göre hareket edilemez. Bizim görevlendirilme esaslarımızda tam gün diye bir ibare veya mesai saatleri dışında ulaşılabilir olmak diye birşey yok.