Müdür BT Sınıfımı Koridora Taşımak İstiyor

Kodla Büyü

marchriuz

Aktif Üye
İlköğretim olan okulumuz ayrıldı. Müdür , ilk okul ile ortak kullanılacak binanın üst katında bulunan sınıfımı, zemindeki koridoru sınıf yaparak, taşımak istiyor. Kaba taslak bir planını çizdim.

Şimdi penceresi olmayan koridoru BT sınıfı yapmamı istiyor. Aslında sağdaki sınıfı verse kendim bile yapardım. Ama daracık saçma bir yeri sınıf yapmamı istiyor. BT sınıf için fiziksel şartlar nedir? Forumda baktım 50 m2 den başka bir şey bulamadım. Şimdi müdüre karşı nasıl bir argüman ile gitmeliyim ki sınıfı bana versin. Bilgisi, düşüncesi olan arkadaşlar sizden acil fikir bekliyorum.

hocam mevcut bt sınıfını mı bozuyor yoksa yeni bir bt sınıfı mı kuruluyor okula
eğer mevcut bt sınıfını bozup seni koridora çıkarmaya çalışıyorsa bunu yapamaz bt sınıflarına dokunulmaması ile ilgili genelge var

Evet benim sınıfımı kapatıp bu alanı bt Sınıfı yapalım diyor. Yüzüme karşı senin dersin önemli değil dedi. Sağdaki sınıfı yapalım dedim orayı etüt yapacağım dedi ve bir BT sınıfı olsun sen btr ol ders önemli değil onu normal sınıfta işle diyor.

Olur mu canım öyle şey kapısı penceresi olmayan koridor sınıf olur muymuş yol geçen hanı mı burası :x
Kamu internet erişim alanları bile bir sınıf içinde düzenli şekilde siz bu pclerle ders işlemiyor musunuz koridorda mı ders işleyeceksiniz :!:

Arkadaşlar son 3 saattir forumu karıştırıyorum. Anladığım müdür BT sınıfını kapatamıyor. Ama bende durum farklı binayı ilçe memden gelenler binayı dağıtmış. iki katlı olan binanın zemin katını orta okula, 1 ve 2. katlarını ilk okula vermiş. Benim iki BT sınıfını ve Fen Labaratuarı 2. katta, bu durumda ne yapabilirim. Mem'in bu bölme kararına zaten müdür itiraz etmiyor. Benim itiraz etme durumum var mı? Ve bu şekilde taşırsam zaten bir sınıfım kapanacak. Sabahtandır düşünüyorum ama çıkar yolu bulamadım. Lütfen benzer durumu yaşamış olanlar deneyiminizi bekliyorum.

hocam o zaman labı kapatmalarını teklif et. sonuçta ilk derste sağlık kurallarını işliyoruz ve karanlık bir ortamda yazık o gözlere. konuyla ilgili sağlık kurallarına uymadığı havalandırma aydınlık vb anlat.
Benim müdür de görevlendirme öğretmen malum sendikanın. hocam bilgisayarları bir aylığına milli eğitime vereceğiz demişti. İşte görevlendirme olunca böyle sesleri çıkmıyor, zaten istedikleri de bu değil mi.

O konuda sana katılıyorum ama benim müdür o maumlardan değil. Ama kafası bazen onlar gibi çalışıyor. Boş sınıf var ama öğleden sonra ''Özel Öğrenciler'' için etüt yapacak gelecek yıl o nedenle sınıfı veremem dedi. Ayrıca yazık ya benim sınıflarıma o kadar emek verdim. Ben öğrenciler ile normal sınıfta bir ne yapacağım. İdeal olan BT sınıfı için sonuna kadar mücadele edeceğim. Nasıl bir yol izlemem gerektiğini merak ediyorum

kendi odasını taşısın.... zaten okularda müdürler ne iş yapar anlamış değilim....

ne gülere kaldık.. hocam ilgili genelgeyi bul oku, incele ilçeden il den sor danış sonra vatandaşın karşısına çıkıp kararını açıkla.. öyle ben yaptım olduyla bu işler olmaz, gerekirse inceleme için müfettiş çağır..

Adam sana böyle dediyse böyle diyene karşı söylenecek hiç bir söz yoktur. Tırmalama boş yere.

BaRBaRYaN' Alıntı:
anmpq.64' Alıntı:
Meslek liselerine geçmek artik farzi kifaye değil, farzi ayn
.
neden buralarda da bölümleri kapattırmak için mi !!!
Ortaokullarda neler yasadigimizi Dandik ders öğretmeni muamelesi gördüğümüzu goruyorsun. Biz meslek liselerine gelsek çağ atlarsiniz çünkü en zorlu şartlardan geliyoruz.

sıkıysa diğer branş öğretmenlerine bunu teklif etsin. hayatta kabul etmezler, müdür de bunu onlara başta teklif edemez bile. bizim dersin ders yerine konmaması üvey evlat muamelesi görmesi....bu devran ne zaman döner??? sabah sabah derdim depreşti :(

Hocam benden sana tavsiye olur de git bir hesap çıkar elektrik masrafları ağ masrafları ve bu işleride rehberlik bittikten sonra yap yoksa bu patavatsız sana yaptırmaya kalkar o zaten kendinden vazgeçer klima filan da ekle

senin dersin önemli değil müdürü müsvettesinin bilgisayar işlerini aksat-yapma hocam. Ne oluyor derse önemsiz bir branşımız var ben de pek önemsemiyor artık dersin. Böyle bir şey olabilir mi Allah aşkına? Koridorda resim sergisi açılır ki ondan bile davetliler sıkılıyor cam pencere yok diye.. Bu arada dersi de sınıfta işlersin demiş kesinlikle büyük bir hata.. Tuşlara, fareye dokunulmadan bilgisayar dersi işlenmiyor hocam.. Tecrübeyle sabittir..

okanbaris' Alıntı:
Hocam benden sana tavsiye olur de git bir hesap çıkar elektrik masrafları ağ masrafları ve bu işleride rehberlik bittikten sonra yap yoksa bu patavatsız sana yaptırmaya kalkar o zaten kendinden vazgeçer klima filan da ekle

hocam BTR olsak bile labı yapma bizim işimiz değil diye biliyorum :)

hocam ben lisede çalışıyorum. ilden bir komisyon gelip okulu incelemiş ve bt sınıfını kapatıp sınıf yapılacak demişler. her tarafı anadolu lisesi yaptılar şimdi neredeyse güvenlik kulübelerini bile sınıf yapacaklar. Etkileşimli tahtalar var sınıfta işleyin dersi dedi müdür. Bu uygulamalar yakında her tarafa yayılacak liselerden başladılar bakalım hakkımızda hayırlısı.

35 kişilik sınıfta tek etkileşimli tahtayla ne yapılabilir ki? Ben çok zorlanıyorum. Sürekli hayal güçlerini zorlayacak şekilde anlatım yapıyorum. Bilgisayar işi pratiğe dayanır, uygulama olmazsa öğrenme gerçekleşmez..

çok saçma
lab olması gerekenler var ayrıca arkadaşların dedğiği gibi bozamaz.
zemin şartı pencere demirli şartı kapı çelik şartı oooo
yapamaz hocam
meb e şikayet edin

hocam siz ne yapıyorsunuz böyle bir işe kesinlikle kalkışmayın BT sınıfı diyip geçmesinler.Sınıfın standarları var Elektirik panosu ayrı olmalı her bilgisayara ait şalter olmalı topraklama yapılmış olmalı Allah korusun herhangi bir aksilikte başınız yanar, zemin yalıtımlı özel malzeme olmalı metre karesi en az 50 olmalı
bence siz direk il EBİTEFO ya haber verin o engeller böyle bir durumu ha o bişey yapmıyorsa direk şikayet hattını arayıp okulunuzu şikayet edin

BBNET
Geri