Müdür bt sınıfı yapmıyor ne yapmalıyız

Kodla Büyü

Bilişimböte

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar sınıflarımız 45 kişi ve İngilizce ağırlıklı okulduk, sadece 5.Sınıflara seçmeli robotik kodlama dersi seçiliyordu sınıf ikiye bölününce bt sınıfına sığıyorduk bt sınıfımız normal Dersliğin yarısı büyüklüğünde, 20-22 kişinin sığabileceği boyutta. Geçen yıl 3 d yazıcı ve 20 adet sıfır bilgisayar gelmişti. Ve bu yıl İngilizce ağırlıklı eğitim kalktı ve 5 ve 6 lara bilişim dersi zorunlu olarak geldi ve sınıfımız 45 kişi bilişim sınıfını kullanamıyoruz çünkü sığmıyoruz, boş Derslik var ama müdür Orayı etüt sınıfı olarak kullanıyor ısrarla bilişim sınıfı yapmıyor ne yapmalıyız

Son düzenleme:
okul büyüklüğü ne kadar? toplam kaç şube var? Bu bilgileri bilmeden 2. bir bt labına ihtiyaç var mı ben anlayamıyorum.

Evet sınıf 45 kişi, 45 adet sandalye var mı öğrenci için, sınıf mevcudunun hepsinin oturması lazım, tıpkı normal sınıfta ayakta olan yoksa, labta da ayakta olan olmayacak. İlk iş labta 45 sandalye ayarlamak olmalı. Eğer labta 45 sandalye var ve laba sığıyorsa müdürün insafına kalmışsınız demektir. Etüt odası destek eğitim odası olarak kullanılıyorsa oradan ümidinizi kesin bence.

okul büyüklüğü ne kadar? toplam kaç şube var? Bu bilgileri bilmeden 2. bir bt labına ihtiyaç var mı ben anlayamıyorum.

Evet sınıf 45 kişi, 45 adet sandalye var mı öğrenci için, sınıf mevcudunun hepsinin oturması lazım, tıpkı normal sınıfta ayakta olan yoksa, labta da ayakta olan olmayacak. İlk iş labta 45 sandalye ayarlamak olmalı. Eğer labta 45 sandalye var ve laba sığıyorsa müdürün insafına kalmışsınız demektir. Etüt odası destek eğitim odası olarak kullanılıyorsa oradan ümidinizi kesin bence.
Hocam sandalye kolay 45 öğrenci asla sığmıyor,

Hocam 1800 öğrencili ilçenin en büyük gözde okullarındanız güya, bt sınıfı yapmayı gereksiz görüyorlar sanırım

sıkma canını hocam, git normal sınıfta açtır defterleri yazdır, sanal gerçeklik nedir, yapay zeka nedir, nesnelerin interneti nedir , artık ben eğitimden ümidimi kestim 2 ders saati oyalayıp duruyorum çocukları, bizim dersi bitirdiler malesef.

ilksms
Geri