okulumuza bir gecede akıllı tahtaları kurdular,elektrik ve ağ alt yapısının oluşturulması 6 ayı bulurmuş,tamam o da sıkıntı değil, sağolsun müdür bey mevzuyu o kadar çok sahiplendi ki elinde 3 lü priz kalem ve silgi ile tüm sınıfları teker teker gezerek derslerde akıllı tahtaları açtı,tanıtımını yaptı,benim dersimde dahi
işte şuradan açılır, şuradan kapatılır antropiyi açtı yazdı çizdi elindeki keçeli silgi ile sildi,bunu böyle kullanacaksınız diye benim dersimde bile öğrenciye mini bir eğitim verdi, buraları da geçtim, neden öğrenciye?ne alaka? dediğinizi duyar gibiyim,müdür bey'e göre anahtarları tahtaların üstünde bırakabilirmişiz,bir mahsuru yokmuş bişey olmazmış,öğrenci açıp inceleyebilir kurcalayabilir,sorun yok,hatta daha 2 gün olmadı kurulalı,bazı öğretmenler açıp kullanmaya başlamış bile,antivirüs yok,usb bellek durumunu anlatmama gerek yok, madem öyle akıllı tahtaların neden anahtarı var? ve neden öğretmen eğitimleri var?
okullarında kurulum olanlar prosedürden biraz bahsedebilir mi?
bu dönem görevlendirmem gerçekleşmedi,ama muhtemelen bir sonraki dönem kendi okuluma teklif gelecek,ve bu kullanım tarzına bakılırsa ciddi sorunlar çıkacak, başıma gelecekleri biliyorum,şu an müdür bey iş yükümü artırmaktan başka bişey yapmıyor,ama bu sefer de ben görevlendirme kabul etmeyeceğim

okullarında kurulum olanlar prosedürden biraz bahsedebilir mi?
bu dönem görevlendirmem gerçekleşmedi,ama muhtemelen bir sonraki dönem kendi okuluma teklif gelecek,ve bu kullanım tarzına bakılırsa ciddi sorunlar çıkacak, başıma gelecekleri biliyorum,şu an müdür bey iş yükümü artırmaktan başka bişey yapmıyor,ama bu sefer de ben görevlendirme kabul etmeyeceğim