Müdürünüzden ne kadar memnunsunuz ve iş doyumunuza etkisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cmos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cmos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sayın Meslektaşım;

Okul müdürlerinin etkili liderlik becerilerinin öğretmenlerin iş doyumlarına olan etkisini incelemek için aşağıdaki beşli dereceleme ölçekli anket formu hazırlanmıştır. Anket üç bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde kişisel bilgiler, ikinci bölümde ise okul müdürlerinin sahip olduğu liderlik özellikleri ile ilgili sorular, üçüncü bölümde ise okulunuzdan ve öğretmenlik mesleğinizden memnuniyet durumunuz ile ilgili sorular bulunmaktadır. Ankete katılan arkadaşların tek bir seçeneği işaretlemeleri ve bütün sorulara cevap vermeleri gerekmektedir. Ayrıca sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğu ve samimiliği araştırma sonuçlarının doğruluğu için çok önemlidir. Elde edilecek veriler Fatih Üniversitesi EYTEPE Yüksek lisans programında sadece bilimsel amaçları için kullanılacaktır. İlginiz için teşekkür eder, hayatınızda başarılar dilerim. H. Y. BASKIN

Prof. Dr. Selahattin TURAN
Proje Danışmanı

Anket için tıklayınız. http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx ... param1=482

yüksek lisans çalışmamız için kendisinin danışmanlığında bu projeyi yapıyoruz. destek olup ankete katılırsanız seviniriz.

Bende şöyle bir dönüt yapayım.Yapıcı eleştiri olarak algılayın lütfen;

Ankette 1. ve 2. sayfayı doldurdum devam dedim yeni bir sayfa açıldı kapattım.Biraz uzun ve sonunu göremediğim için devam edemedim,biraz sıkılıyorum bu gibi durumlarda.Anketler oluştururken bu noktalara da dikkat edilebilir.İyi çalışmalar.

Ferhat' Alıntı:
Bende şöyle bir dönüt yapayım.Yapıcı eleştiri olarak algılayın lütfen;

Ankette 1. ve 2. sayfayı doldurdum devam dedim yeni bir sayfa açıldı kapattım.Biraz uzun ve sonunu göremediğim için devam edemedim,biraz sıkılıyorum bu gibi durumlarda.Anketler oluştururken bu noktalara da dikkat edilebilir.İyi çalışmalar.

değerlendirmeniz için teşekkür ederim. sonraki çalışmalarımda bunlara daha çok dikkat edeceğim.

Hocam çalışmalarınızda başarılar bende anketinizi tamamladım umarım faydası olur.

Selahattin Bey üniversitede hocamdı (adının yanlış söylenmesinden nefret eder :) )
Kedisi iyi bir eğitmendir meb politikalarınıda pek sevmezdi o yıllarda.

tüm soruları cevapladım gönder dedim surveey ana sayfası geldi olumulu yada olumsuz bir mesaj gelmedi; herhalde tamamlanmıştır.

arkadaşlar yardımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum. vakit ayırdığınız için ayrıca müteşekkirim. katılımların devamını bekliyorum.

Doldurdum hocam. Okul müdürlerini seçerken bu tip özelliklerine hiç bakılmaz ki. Özellikle geçmişte tam tersine liderlik özelliği olanlardan değil söylenenleri sorgusuz uygulayanlardan müdürler seçilirdi.

yarım bıraktım çünkü sorular çok sıkıcı ve uzun...onun yerine daha az sayıda ve net sorular sorulabilirdi...kolay gelsin.

tamam seferzafer hocam. inşallah doldurmaya çalışırız. teşekkürler.

bende az önce tezimi hocaya yolladım. Buradaki arkadaşların çok yardımları oldu sağolsunlar. 8 saat sonunda artık kafam almıyor ancak mesajım bulunsun diye yazıyorum yarın öğleden sonra dolduracağım hocam. Kolay gelsin, işini son ana bırakma... :)

tamamdır hocam. işler yetişsin diye sürekli ana sayfada yer almaya çalışıyorum. katılım sağlamak gerçekten zor.

BBNET
Geri