G gelişimci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 580 16 Kasım 2012 #1 bu sene ilk defa 6. sınıf müzik dersine giriyorum giren arkadaşlar sınav yaptı mı varsa elinde paylaşabilir mi ya da sınav yapılacak kısa notları olan 1 tane yazılı 1 tane sözlü olacak sanırım
bu sene ilk defa 6. sınıf müzik dersine giriyorum giren arkadaşlar sınav yaptı mı varsa elinde paylaşabilir mi ya da sınav yapılacak kısa notları olan 1 tane yazılı 1 tane sözlü olacak sanırım
Ş şeyma Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 905 16 Kasım 2012 #2 ne kadar çok var müzik dersiine giren bilişimci Ben yazılı sınav yapmıyorum, şarkı söylettirip not veriyorum
ne kadar çok var müzik dersiine giren bilişimci Ben yazılı sınav yapmıyorum, şarkı söylettirip not veriyorum
G gelişimci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 580 16 Kasım 2012 #3 1 tane yazılı yapmak zorunda değil miyiz ?
R raid10000 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 333 16 Kasım 2012 #4 ben 2 tane yapacagım. flüt yada meledikadan olacak, çalmayı bildiğim için
R raid10000 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 333 17 Kasım 2012 #6 gelişimci' Alıntı: yani sözlü şeklinde değil mi ? Genişletmek için tıkla ... uygulama şeklinde,bugun muzik öğretmenine sordum öyle yap dedi.
gelişimci' Alıntı: yani sözlü şeklinde değil mi ? Genişletmek için tıkla ... uygulama şeklinde,bugun muzik öğretmenine sordum öyle yap dedi.
joombal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 750 17 Kasım 2012 #7 Müzükten sınav mı olur yav. çocuk düdüğü öttürüyor ise 3, çat pat ses çıkarıyorsa 4, müzük çalıyorsa 5. bitti. :mrgreen:
Müzükten sınav mı olur yav. çocuk düdüğü öttürüyor ise 3, çat pat ses çıkarıyorsa 4, müzük çalıyorsa 5. bitti. :mrgreen: