LPG'de Büyük İndirim

Kodla Büyü
bi dönem indirimlerin hemen ardından, "bindirim"ler gelirdi. inşallah öyle olmaz gene.

ahmetarif21' Alıntı:
doğalgazda da indirime gidilse ya....

valla hocam bu lpg'nin fiyatını ne etkiliyor bilmiyorum. Geçen senelerde doğalgaza yapılan sebep gösterilerek lpg'ye zam yapılmıştır. Şimdi petrol fiyatları düştüğü için lpg'ye indirim geldi. anlamadım gitti....

ocakta maaşımız kaç olacak aceba? temmuzdaki 75 tl vergi dilimine gitmiş erimişti..onu ocaktan sonra almaya başlıyacaz bide %3 yaklaşık 200 tl zam alırız heralde:)

Bugün 1.99 gördüm, 12 kuruşluk indirim gelmiş. Ancak benim anlamadığım; haberlerde istanbulda lpg fiyatı 2.75 diyo, ben 1 senedir 2.75 i görmedim

hocam orduda hala ıyı markalar ıcın konusuyorum 2.60 - 2.62 dıger markalarda 2.40 gibi , benzıne ındırım geldı lpg almıyorum bır an once pompalara yansısın dıye ama nerdeeee beklıyoruz bakalım , en yakın fatsada bıle ıyı markalar 2.40 , samsun 2.20 ama buralarda tık yok

g.cetin.66' Alıntı:
hocam orduda hala ıyı markalar ıcın konusuyorum 2.60 - 2.62 dıger markalarda 2.40 gibi , benzıne ındırım geldı lpg almıyorum bır an once pompalara yansısın dıye ama nerdeeee beklıyoruz bakalım , en yakın fatsada bıle ıyı markalar 2.40 , samsun 2.20 ama buralarda tık yok

Hocam ulaşım ve tüketim miktarı çok etkiliyor fiyatları, istanbulda 2.20 olan lpg, 300 km uzakta Çanakkale'de 2.70 civarında. Bunun bir standartinin olması mı iyi, yoksa bu rekabet ortamımı iyi bilemedim

Bu petrol istasyonlarına denetim getirmeleri lazım, 25 kuruş indirim diyor sabah gördüm 2,29'du 2,23 yapmışlar nerde geri kalan 19 kuruş???

ulaşım vs gibi bahaneler petrolcu bahanesi.mevzu vicdan ve denetim işi mmelekette denetimmi var.koysunlar ihbar hattını bakalım ihbarlara da ceza kessinler sıkıyorsa.ama malasef siyasi rant oy kaybı bilmem ne.bu konuda bile iş siyasete gidiyor ne yazıkkı

ben hep 50 liralık lpg aldığım için beni etkilemeyen indirim (kimse yapmamış bn yapayım :) )

Anlamıyorum arkadaşlar. Kayseri Milangaz da nasıl 2,09 oluyor. 2 km sonra başka istasyonda 2,60 oluyor.
Bir bilen açıklayabilir mi bunu

sezginozturk' Alıntı:
Anlamıyorum arkadaşlar. Kayseri Milangaz da nasıl 2,09 oluyor. 2 km sonra başka istasyonda 2,60 oluyor.
Bir bilen açıklayabilir mi bunu
ana yol üzeri ordan geçenleri kazıklamak için olan petrolde 2,60 olabilir az satılan bi yersede olabiliyor bazen. gittiğiniz yerde bi google a bakıp temiz ucuz gaz nerde bakıp almak lazım aslında

BBNET
Geri