ben' Alıntı:Bir geri zekalı olsaydım "Olsun, benim tüplü arabam yok ki" derdim. Allahtan değilim.
söz meclisten dışarı...enestar' Alıntı:İyiki arabam yok. Yoksa halim daha da kötüymüş
karadağlı' Alıntı:en mantıklısı elektrikli araba. fluence lerin elektrikli modeli var yaygınlaşırsa problem kalmaz. onda da enerji depolama problemi olur şarj ederken biraz zaman alır. bide çölün ortasında şarj biterse elektriği nerden bulacaksın. onada çözüm getirilebilir. kaportanın belli bölgelerine güneş panelleri koyulabilir vs. ama elektrikli arabaların çok yakın zamanda yaygınlaşacağından eminim.
evet fark etmiyo önceki aldığın ile 100 km gidiyodun şimdi 60-70 km :-1:Mr.Spermata' Alıntı:benim için farketmiyor ben hep 20 milyonluk alıyorum. :scared:
açıklaman için teşekkür ederim hocamm_esen' Alıntı:evet fark etmiyo önceki aldığın ile 100 km gidiyodun şimdi 60-70 km :-1:Mr.Spermata' Alıntı:benim için farketmiyor ben hep 20 milyonluk alıyorum. :scared:
fbby' Alıntı:Bizim halkımıza bu zamlar az stokolm sendromu mudur nedir ona yakalanmış bizim halkımız.
Mr.Spermata' Alıntı:benim için farketmiyor ben hep 20 milyonluk alıyorum. :scared:
:alkis:dndd' Alıntı:eh ozamanda dünyanın en pahalı alkolü bizde olur
korkuyorum biri havayla çalışan araba yapacak diye soluduğumuz havadan para isterler artık
yani biri b.kla çalışan araba yapsa kıçımıza pompa koyup vergi alılar hamdolsun
zzh' Alıntı:Bu geceden itibaren litrede 6 kuruş zam geldi. Erzurumda 3 tl ye ramak kaldı. Tarih 1lt lpgyi 2 dolara yaklaştıranları her zaman yazacaktır.
Güncel fiyatlar
http://195.216.232.22/product_price.asp?cityID=25