LPG tavsiyesi...

Kodla Büyü

baysukru

Aktif Üye
Arkadaşlar bi arkadaş lpg taktıracak, Atiker in Fast1,Multi Fast ve Safe Fast sistemleri mevcut. Ford Focus için hangi sistemi önerirsiniz.
Fast1 en eski modeli ancak en çok takılan modelmiş...
Multi Fast 2.modeli bazı ustalar önermiyorlarmış..
Safe fast ise son modeli genel yorumlar iyiymiş...
Bir usta ısrarla fast1 takalım diyormuş....
Sistem olarak parça anlamında hemen hemen tüm sistemler aynı imiş fakat yazılımları farklı imiş...
Bu konuda uzman arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

atiker bende sıkıntı yaratmadı hiç ama genelde atikeri önermiyorlar teyzemin oğlu lpg ci ondan biliyorum

Safe Fast serisi en ekonomik değerlerde tüketim yapıyor.
2003 1.6i-16v Seat Toledomda da bu sistem var.

Ortalama Tüketim :
MeramGaz(2,66 TL) ile,
Şehiriçi 0,20 TL/km (Düzenli,uygun devirde kullanımda)
Şehirdışı 0,17 TL/km (90 km/sa ortalama hızda)
Şehirdışı 0,22 TL/km (120 km/sa ortalama hızda)

hocam markadan çok ustan önemli. ben babamın vw landi renzo vardı 70 bin km sorunsuz bindik. benim opele atiker taktırdım ilk takıldı sorunsuz bindim memlekete gittim 1000 km bakımı ayarı yapıldı araç kafayı yedi:) markadan daha önemlisi usta her markada sorun yaşayan var. ama atiker daha çok takıldığı için sorun onda daha çok varmış gibi gözüküyor.

evrim0626' Alıntı:
hocam markadan çok ustan önemli. ben babamın vw landi renzo vardı 70 bin km sorunsuz bindik. benim opele atiker taktırdım ilk takıldı sorunsuz bindim memlekete gittim 1000 km bakımı ayarı yapıldı araç kafayı yedi:) markadan daha önemlisi usta her markada sorun yaşayan var. ama atiker daha çok takıldığı için sorun onda daha çok varmış gibi gözüküyor.
:+1:
landirenzo

evrim0626' Alıntı:
Kesinlikle usta çok önemli

prins tercih edin hocam. fiyat olarak 2000-2500 tl arasındadır fiyatları. bu marka yı çok duymamış olabilirsiniz, genellikle bmw, mercedes, audi wolkswagen gibi araçlar için pazar payı var. ayrıca bu markanın bütün ekipmanlarını bosch üretiyor, yani arabanızın marka ve motor seçeneğine göre orjinal parça kullanılmış oluyor. ayrıca gaz enjektörleri plastik değil, döküm... ama ayrıca evrim26 hocamın da dediği gibi ustada çok önemli...

bende focus 2010 var 5 ay önce 1500tl OMVL marka lpg taktırdım çok memnunum tavsiye ederim. piyasada PRİNCE markasından sonra en iyisi OMVL'ymiş araştırmalarımın sonucunda buna ulaşmıştım.

kardeşim ATİKER... vidasına kadar Türkiyede üretiliyor. Ben de Civic var. sorun yok....

başka markalara paranı kaptırma boşuna....

BBNET
Geri