LPG Tavsiyesi (Acil)

Kodla Büyü

finefrenzy

Aktif Üye
Değerli arkadaşlar,

LPG konusunda bilgi ve tecrübenize ihtiyacım var. 97 Model Tam enjeksiyonlu OPEL CORSA 1.4 aracıma en az 3-4 yıl bineceğim için LPG taktırmak istiyorum.

İki seçenek arasında kaldım. 1. BRC (1750 TL), 2. Lovato (1400)

Aracı uzun süre kullanacağım için problemi en az olsun istiyorum. Teşekürler.

Kardeş opel ve o motora sadece Landi Renzo zaten opel sadece bu markaya garanti bozmuyor ve kendi resvislerinde de dönüşüm yapıyor. 3 yıldır kullanıyorum bende corsa Landi Renzo 10 numara bir kit kesinlikle tavsiye 50 000 km yaptım daha tık yok, ayar bile yapılmadı...

hocam opel ve wv olan iki aracımada brc taktırdım bir sıkıntı yaşamadık marka kadar taktırdığın ustada önemlidir bilgin olsun...

Bu listeyi mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ederim.

1. Prins
2. Teleflex
3. Landi Renzo
4. Lovato
5.BRC

Bu arada lpg kiti kadar hatta belki daha fazla takan usta önemli. Bunu göz ardı etmeyin.

Astra'da 4 yıldır (50 bin km oldu) atiker kullanıyorum. peşin 850 tl ye taktırmıştım bir sorun yaşamadım.
yılda kaç km yapıyorsunuz bu önemli. 2000 tl masraf yapacaksınız bunu amorti etmek için yaklaşık 20000 km yol yapmanız lazım ondan sonra kar etmeye başlayacaksınız. Bunu iyi düşünün.

Eğer yıllık çok fazla yol yapmıyorsanız "İYİ BİR USTAYA" atiker taktırın işinizi görür.
Prinsi takan kişi tam hakim değilse oda arıza verir. Önemli olan usta.
Tabi kit de önemli ama Atikerinde kitleri artık fena değil.

en iyi araba dizel. benim şöför akrabalarım var dizel tavsiye ediyorlar. bakımını yaptıktan sonra 500.000 km ye kadar yolu var. bir arkadaşımın arabasının motoru aldığı gazdan dolayı bozuldu bir sürü masraf. illa tüp takacaksan brc

finefrenzy' Alıntı:
Değerli arkadaşlar,

LPG konusunda bilgi ve tecrübenize ihtiyacım var. 97 Model Tam enjeksiyonlu OPEL CORSA 1.4 aracıma en az 3-4 yıl bineceğim için LPG taktırmak istiyorum.

İki seçenek arasında kaldım. 1. BRC (1750 TL), 2. Lovato (1400)

Aracı uzun süre kullanacağım için problemi en az olsun istiyorum. Teşekürler.
Hocam bende 98 model opel corsa 1.4 gls vardı araca atiket marka lpg kiti taktırdım 2 yıl kadar önce 750 tl vermiştim ve aracı satıncaya kadar yaklaşık 20000 km bindim. Hiç bir sorun yaşamadım. Çok kaliteli bir aracınız yoksa lpg kitlerine 1500-2000 tl vermeye gerek olmadığını düşünenlerdenim.

hocam babamın lada vegasına brc "lpg takamıyoruz bu araca" dedi. Atikerin bölge bayisine gittik "araçta problem yoksa biz takarız" dediler. Atikere taktrdık. sağolsunlar muayene konusunda da yardımcı oldular. Araç yaklaşık 10 aydır atikerle gidiyor ve babam çok memnun. Lada vega LPG konusunda en uyumsuz araçlardan biridir ama atiker bu araçta bile sorun çıkarmıyor. O yüzden brc ye çok para verme bence..

1.4 arabaya BRC taktırmanı tavsiye etmem. BRC genellikle 1.6 motorlarda daha iyi performans verir.
(bu cümle LPG taktırdığım yerdeki ustanın sözüdür. Bu arada kendisi hen BRC hem de Lovato satış ve montajı yapıyordu. )

Lovato taktırmanı tavsiye ederim. Ben peşin 1200 tl ye taktırmıştım. 55.000 km yaptım şükür bir sorun yaşamadım.

Ancak şu da varrki opel 1.4 kullanan arkadaşların da yorumları önemlidir.

BBNET
Geri