tcoalngsau' Alıntı:bu son zamlardan sonra km de 200 krş yakıyor benım 1.6 golf :S sizlerin 11 kuruş, 16 kuruşları görünce şaşırdım açıkcası..bu kadarmı fark olur..ayrıca 1,6 liradan lpg nerede var burada hep 2 tl üstü
zerrax' Alıntı:arkdaşlar 1.2 palio için önereceğiniz sıralı sistem nedir??
Atiker kurtarır hocam senin arabayı.zerrax' Alıntı:arkdaşlar 1.2 palio için önereceğiniz sıralı sistem nedir??
mriza' Alıntı:azaz' Alıntı:mriza' Alıntı:hatay da 1.60 lık lpg arabayı bozuyor![]()
hatayda fiyatlar ne aralıkta ?
ankarada ben milangazdan alıyorum 1.61 en pahalısı ise aygaz 1.78
milangazdan alınca 22 litre depoyla en az 300 km yol yapıyorum.
bir kere pahalı gaz alayım dedim aygaz aldım 250 km de bitti gaz.
hatay da da 1.80 2.00 arası sanırım birkaç yerde 1.64'e varda onlarda arabayı bozuyor
hocam dörtyol bölge trafik civarında bir petrol var pek adı duyulmamış ama lpg si güvenal gaz orası 1,64 ten veriyor. Dörtyola yaklaştıkça 1,78 1,80 falan oluyor sonra bildik petroller(shell, pb, po) onlarda 2 civarı veriyor.seyhanak' Alıntı:mriza' Alıntı:azaz' Alıntı:mriza' Alıntı:hatay da 1.60 lık lpg arabayı bozuyor![]()
hatayda fiyatlar ne aralıkta ?
ankarada ben milangazdan alıyorum 1.61 en pahalısı ise aygaz 1.78
milangazdan alınca 22 litre depoyla en az 300 km yol yapıyorum.
bir kere pahalı gaz alayım dedim aygaz aldım 250 km de bitti gaz.
hatay da da 1.80 2.00 arası sanırım birkaç yerde 1.64'e varda onlarda arabayı bozuyor
mrb rıza hocam,Hataylısınız sanırım, bende Antakya'lıyım. Gaziantep te görev yapıyorum. Aracıma 6 ay önce antep merkezde Atiker taktırdım çok şükür sorun yok ve memnunum. Sanırım memuniyetim montaj ve ustadan ustadan kaynaklanıyor. Eğer antepte taktırmayı düşünürseniz özelden mesaj atın size bilgilerini veririm ana bayinin.
Birde Antakya da nerelerde 1,64 e 1,80 gaz satılıyor ben hiç rastlamadım...
zerrax' Alıntı:arkadaşlar bu lpgyi taktırdıktan sonra muayanesi falan filan ne kadar paraya patlar bana..aracımın 8/2011 tarihine kadar muanesi var benim..ayrıca muaneden geçmesi lazım mı??
hadi hayırlı olsun güle güle kullan hocam.mriza' Alıntı:arkadaşlar arabam enjeksiyonluymuşhatay dörtyol da landi renzonun servisiyle anlaştım 1300'e. 300 peşin gerisi 10 taksit. Simit depo takacaklar stepnenin yerine
Hayırlı olsun hocam, Lpg doğru seçim. İşçilik iyi olursa pek problem yaşamazsınız.mriza' Alıntı:arkadaşlar arabam enjeksiyonluymuşhatay dörtyol da landi renzonun servisiyle anlaştım 1300'e. 300 peşin gerisi 10 taksit. Simit depo takacaklar stepnenin yerine
BuNdara' Alıntı:hadi hayırlı olsun güle güle kullan hocam.mriza' Alıntı:arkadaşlar arabam enjeksiyonluymuşhatay dörtyol da landi renzonun servisiyle anlaştım 1300'e. 300 peşin gerisi 10 taksit. Simit depo takacaklar stepnenin yerine
ymb' Alıntı:Hayırlı olsun hocam, Lpg doğru seçim. İşçilik iyi olursa pek problem yaşamazsınız.mriza' Alıntı:arkadaşlar arabam enjeksiyonluymuşhatay dörtyol da landi renzonun servisiyle anlaştım 1300'e. 300 peşin gerisi 10 taksit. Simit depo takacaklar stepnenin yerine
Ayrıca 2000 yılından itibaren enerji verimliliği ve çevre kirliliği gibi sebeplerle karbüratörlü araçların üretimi ve ithali kanunla durduruldu. Renault 12, Tofaş Şahin gibi arabalar da artık bitti. Yoksa hala biniyor olurduk belkide.