lpg fiyatları 1 gece de 2.41den 2.74e çıktı...

Kodla Büyü

onurbulut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Evet arkadaşlar yanlış okumadınız 1 gece önce 2.41 e alınan lpg artık 2.74 TL... Paramız yeni simgesiyle atağa geçip değer kazanmaya başladı bile maşallah....
Sonumuz hayır olsun :verymad: :verymad: :verymad:

%13-14 Civarı bi artış aynı rakamı memur maaşlarına da bekliyoruz.....

Öncelikle şunu tavsiye ederim, katkılı gaz almayın. Tam bir aldatmacadır! Özellikle isim vermek istemiyorum.

İzmir'de rafineriye yaklaştıkça LPG fiyatının azaldığını gördüm. 2,29 TL alıyorum litresini. Benzin istasyonu sahiplerinin çoğunluğu fiyatları kafasına göre belirliyor, tam bir şark kurnazlığıyla!

cevdettin' Alıntı:
Öncelikle şunu tavsiye ederim, katkılı gaz almayın. Tam bir aldatmacadır! Özellikle isim vermek istemiyorum.

İzmir'de rafineriye yaklaştıkça LPG fiyatının azaldığını gördüm. 2,29 TL alıyorum litresini. Benzin istasyonu sahiplerinin çoğunluğu fiyatları kafasına göre belirliyor, tam bir şark kurnazlığıyla!
Bu katkılı gaz meselesi iyice kafamı bulandırdı. Gerçekten HAVA mı bu katkı olayı?Bir şeye yararmıyor mu?

Oldu mu ya... :verymad: Tam da dizelden LPG ye dönmeye karar vermiştim. Megane'den İnsignia ya geçemeyeceğiz artık... :cry:

:)

Ekli dosyalar

• vergi.jpg
    vergi.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 1,044
bütün petrol istasyonlarındaki benzin hortumlarını birleştirip çok güzel emellerim var ama :verymad: :verymad: :verymad: neyse burdan açıklamayayım en iyisi...

yürüyün arkadaşlar cok sağlıklı (züğürt tesellisi işte yapcak bişey yok)

Katkılı gaz içinde kullanılan bazı maddelerin, LPG enjeksiyon sisteminde tıkanmalara ve performans düşmesine sebep olduğuna tanık oldum. Enjeksiyon setini 300 TL vererek değiştirebilirsiniz tabii ki ama katkı var diye boşuna para vermek de bana aldatmaca gibi geliyor.

Bu sabah 2.44 TL olarak fiyatın arttığını gördüm bu arada :)

2.60 2.75 15kuruş zam gelmiş
dizel araba almak daha mantıklı gelmeye başladı.
kış kış fazla yakıyordu zaten şimdi birde zamla daha bir çok yakacak.

Dizel araba alacağız bu gidişle

katkılı gaz için motora yarar değil zarar veriyor diyen motorcular tanıyorum. full den alın daha ucuz. adamlar bayi payı vermiyormuş hepsini kendi açıyormuş. olayları bu yani.

en iyisi kendi gazımızı kendimiz üretip kullanacağız artık...

ewt katkılı gaz için bazı lpgcilerde önermiyor. içindeki maddeler tıkanmalara sebep oluyor diye. benzinli biniyorum lpg taktırmadım. ama dizel helede 1.3 opel astrası olan arkadaşa ne yakıyor dediğimden beri aklım hep 1.3 astrada kaldı. :cry:

yakında benzine eşitleyecekler azkaldı bu arada benzinde 4,5 oldu mazot 4 sınırında durmak yok :+1:

dizel almak lazım da mazot da 4 tl zaten zaten millet nereye yönelse ucuza kaçmak için çat bi zamda oraya yapılıyo...

Sigara zammını içmeseniz ölür müsünüz diyerek alkışlayan arkadaşlar için İçmeseniz Ölür müsünüz demek istiyorum :P

5 milyon olsada belki o zaman az çok farkına varırlar neler olduğunun.... Aziz Nesin'lik ülke....

Çalışın pis köleler devletinize çalışın...vatandaş kimin için var tabi ki devlet için. :!:

yaww isim vermeyelim demeyin hadi gaz alıyoruz ama bazen denk geliyo sanki hava çabucak bitiyo. herkes yazsın en kalite gaz hangisi. fiyatı arttı bari almışken kaliteli olsun hava çıkmasın.

arkadaşlar ben istiyorum valla zammı. zevkimden mi? hayır tabiki.
ancak bizim milletimizin bişeylerin kötü gittiğini anlaması için illaki cebinin yanması gerekir. yükselsin 5 değil 10 lira olsun. belki bişeyleri anlarız ozaman. %70 vergi oranı olurmu? hiç mi allah korkusu yok bunlarda? bir malın değerinden fazla vergi hangi vicdana sığar? mecbur aldığımızı bilip elimiz mahkum aldığımız bir şey üzerinden bu şekilde sömürülmemiz bana çok acı geliyor.
1 hafta herkes kontak kapatsa ne biçim bir vergi açığı olur bu ülkede haberiniz varmı?
saygılar...

BBNET
Geri