lpg fiyatı düşüyor mu

Kodla Büyü

papakaa

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
selam arkadaşlar son zamanlarda düşen lpg fiyatları geçen yazki değerlere geriledi.

bu gün yine lpg de indirim oldu maraşta. opette aygaz 2.10 bp 2.17 ye geriledi. henüz tüm petrollerde fiyat gerilemiş olmasa da ciddi bir düşüş olacak gibi.

bende opette aygazı en yüksek 2.52 görmüştüm şimdi 2.10 a kadar geriledi. çok ilginç.

kim ne tutturursa onu yapıyor elazığda opette aygaz 2.54 ama rekabete giren çimento kavşağında ilhan petrol de ipragaz 2.29. ipragaz aygazdan hiç geri değil. lpg de istasyonların kar oranı %20. isteseler düşer ama alacak nede olsa diyorlar...

Lpg konusunda inanılmaz fiyat farkları var. Nasıl oluyor bu kadar fiyat farkı ilginç. Özellikle K.Maraş lg konusunda Türkiyede en ucuz lgp satan yerlerden biri. Tamam rekabetten diyeceğim ama 2.57 nere 2.10 nere bu kadarda rekabet bana biraz üçkağıtçılık gibi geliyor.

işin ilginç yanı indirim bu gün oldu. 20 kuruş düştü fiyatlar..

okanformula' Alıntı:
hocam afyonda 2.40'a aldığım güvenal gaz 2.17 olmuş...

Hocam memnun musun oradan? PO'da bugünkü fiyat 2,3 TL. Afyon'da sadece bahsettiğiniz yer o fiyata satıyor LPG'yi. İnsanın aklına kılçık kaçıyo haliyle.

Balıkesirde tüm firmalar: 2.27-2.28 tl.

Şansına yandığım, cuma akşamı depoyu fullemiştim. 2 hafta sonra depo biter. Gaz gene olur 2.48. :cry:

1 hafta evvel daha düşüktü edirne'de 2.30 civarı şu anda ALLAH'tan bulgaristan sınırı var arada gidip ordan alıyorum :idea:

Fiyatının artmayacağını bilsek de, dizel arabamı satıp LPG'li bir araba alalım... :)

unknownrealmman' Alıntı:
okanformula' Alıntı:
hocam afyonda 2.40'a aldığım güvenal gaz 2.17 olmuş...

Hocam memnun musun oradan? PO'da bugünkü fiyat 2,3 TL. Afyon'da sadece bahsettiğiniz yer o fiyata satıyor LPG'yi. İnsanın aklına kılçık kaçıyo haliyle.

Hocam ben 2 yıl boyunca enayi gibi PO'dan aldım, sonra güvenal gaz'dan aldıktan sonra 2 yılıma yandım. Hem PO'dan daha ucuz, hem daha performanslı. Bi dene derim. Ama kırmızı hastanenin ordakinden al.

ankara konya yolunda balgat civarında moil 1.95 shell 2.01 yazıyordu az önce. dizelde indirim yok galiba.

güvenal gazfiyat uygun performasıda çok iyi bence. bir depoda 30-40 km fazla gidiyo üstelik

1,86 tl gördüm. Kırıkkale.
Depom boş gibi. Cumayı çıkartırsam yeter.. ama kredi kartı için ayın 8. günü dolduracağım..

BBNET
Geri