Logo istek, yardım,destek??

Kodla Büyü

yes_im

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhabalar, "Dernekpazarı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği" için nasıl bir logo yapılabilir?? bu konuda örnekler neler olabilir? hangi programla yapılması uygun olur bilemedim bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler...

Logo'yu illustrator ya da corel draw gibi vektörel programlarda yaparsanız, istediğiniz kadar büyütüp, küçültebilirsiniz.
Logo'da kesinlikle ama kesinlikle piksel tabanlı fotoğraf kullanmayın. Her şeyi kendiniz çizmeye çalışın. Dernekpazarı neresi bilmiyorum ama özellikle ünlü olduğu öğelere diyelim ki domatesi ile ünlüyse bir domates figürü olsun, eğitim, kültür ü yansıtan motifler ya da MEB'in meşalesi gibi ateş vs. figürleri, yardımlaşma için el figürleri kullanılabilir.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için ama bu konu ile ilgili hiçbir tecrübem yok çizimim de iyi değil şöyle kolayca örnekler paylaşabilir misiniz bununla ilgili??

Hocam o örneklere bakın hatta google'de "yardımlaşma dernek logo" gibi bir kriterle örnekler belirlleyin ve AAA logo 2013 gibi programlarla benzer bişeyi kolayca yapın...

hands vector yazın googleye şöyle afilli şekilli bir el-ele şekil bulun altına dernek adını yerleştirin işinizi görür

Hocam o tüküyap mı nedir o resmi ve diğer iki yandaki resimleri kaldırın bence... Ortadaki resmi daha büyütün... Yazıda da taşmalar var... Orayı da resmin olduğu yeri beyaz yuvarlak, yazının olduğu yeri ellerdeki mavi renginde başka bir yuvarlak yapın... Yazınızda daha orjinal bir yazı tipiyle (kalın olsun karakterler) ve fazla efekt eklemeden yapın...

Fazla bişey ekleyince olmuyor logo, sade fazla kasmadan olsun :)

kolay gelsin...

hocam ben psd dosyasını göndersem bu dediklerinizi yapabilir misiniz? ben bu yuvarlaklardan bişey anlamadım :( zahmet veriyorum ama

Ekli dosyalar

Bana göre diğerinden çok daha iyi duruyor... Diğer arkadaşlarda yorumlayacaktır...

Ekli dosyalar

• b.jpg
    b.jpg
    287.4 KB · Görüntüleme: 751
BBNET
Geri