localdeki joomla siteyi internette yayınlama

Kodla Büyü

eemree

Süper Üye
Süper Üye
yeni başlıyorum basit bir soru olabilir bu joomla siteleri kendi localimizde tasarladıktan sonra hosting aldığımız yere dosyaları gönderebiliyormuzyuz html de olduğu gibi yoksa direkt olarak hosttamı tasarlamak lazım? birde eğer kendi localimizde tasarlayıp gönderebiliyorsak hostta ayrıca işlem yapmamız gerekiyormu?

Localde yaptıktan sonra hosta taşıyabileceğiniz gibi direk hosttada kurabilirsiniz.
Ancak size tavsiyem en sağlamı direk hosta kurmanızdır.(Tecrubeyle sabittirki localden hosta atınca uzun süreli baş ağrıları sinir krizleri geçirilmektedir. :mrgreen: )

hocam muhakkak localdeki sitenizi hosta kuracaksınız, sanki locale kuruyomuş gibi...
bi sonraki adım, kurulum esnasında yüklediğiniz örnek veri tablolarını kaldırmak ve yerine localdeki veri tabanınızı yüklemek.
hepsi bukadar, yalnız dikkat edin hostunuz linux destekli olacak, joomlayı windows hostlarda çalıştıramazsınız

eemree' Alıntı:
http://www.haticebayraktar.k12.tr/böyle bi şablon arıyorum yada buna yakın

buyrun hocam;

Ekli dosyalar

• okultema.jpg
    okultema.jpg
    169.2 KB · Görüntüleme: 2,352
  • sd_okul.rar
    sd_okul.rar
    114.8 KB · Görüntüleme: 195
Hocam önce local de yap sonra hosta atarsın, yoksa hostta tasarlamak daha zahmetli oluyor daha çok zaman alıyor.

local de hazırladığım joomla siteyi netsof a attım bir sürü hata verdi.daha sonra 000webhost a atayım dedim oradada 4mb upload sınırı var.bildiğiniz şöle sağlam bir host var mı??

BBNET
Geri