local host hem evde hem okulda olurmu

Kodla Büyü

kadir2301

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar jomlada yerel sunucuyu hem okulda hem evde düzenlemek istiyorum olurmu böyle bişey olursa nasıl olur, teşekkürler.

eğer siteniz joomladan yapılmışsa ve yayına verilmişse istediğiniz bilgisayardan düzenleme yapabilirsiniz. herhsngi bir server kurmaya ihtiyaç yoktur. ancak siteniz yayında değilse ve localhosttan düzenliyorsanız sadece o bilgisayarda düzenleme yapabilirsiniz....

lyon-85' Alıntı:
eğer siteniz joomladan yapılmışsa ve yayına verilmişse istediğiniz bilgisayardan düzenleme yapabilirsiniz. herhsngi bir server kurmaya ihtiyaç yoktur. ancak siteniz yayında değilse ve localhosttan düzenliyorsanız sadece o bilgisayarda düzenleme yapabilirsiniz....

yok yayında değil yeni başladım daha local hostta düzenliyorum sayfayı
www klasörünün içeriğini kopyalayıp diğer bilgisayara yapıştırdım ama olmadı cevap için teşekkür ederim hocam

localde xampserver ile çalışırsan ve kurulum adresini usbdisk gösterirsen usbdisk ile istediğin yerden siteni düzenlersin. Yapman gereken usbdiskten xampserver'ı çalıştırmak.

www klasörünü taşımak yetmez. veritabanını taşamak gerekiyor. xampserver ile bu şekilde taşıma yapmana gerek kalmaz. tüm dosya ve veritabanın usb de olacak zaten.

samil' Alıntı:
localde xampserver ile çalışırsan ve kurulum adresini usbdisk gösterirsen usbdisk ile istediğin yerden siteni düzenlersin. Yapman gereken usbdiskten xampserver'ı çalıştırmak.
xamp serveri araştırdım biraz ama xamp server le alakalı pek bir bilgi veya dosya yok yardım edersen sevinirim

Hocam Diğer Bilgisayara once Wamp kurun sonra sizin yedeğiniz www klasaörü değil wamp klasörünü oraya yapıştırın ozaman çalışır. Not Yedeği koplayarken Wamp Serveri Kapatın ozaman istediğin yerde kullanbilirsin..

esinsahan' Alıntı:
Hocam Diğer Bilgisayara once Wamp kurun sonra sizin yedeğiniz www klasaörü değil wamp klasörünü oraya yapıştırın ozaman çalışır. Not Yedeği koplayarken Wamp Serveri Kapatın ozaman istediğin yerde kullanbilirsin..
Harikasın esin hocam işlem tamam :alkis:

her eylüle isyan' Alıntı:
esinsahan' Alıntı:
Harikasın esin hocam işlem tamam :alkis:
NE demek hocam herzaman ... 8)

amacınız kendinizi geliştirmekse free server kullanmanızı tavsiye ederim, localden daha sağlıklı olur.
benim favorim byethost.com tavsiye ederim.
iyi çalışmalar

faruk55' Alıntı:
amacınız kendinizi geliştirmekse free server kullanmanızı tavsiye ederim, localden daha sağlıklı olur.
benim favorim byethost.com tavsiye ederim.
iyi çalışmalar
evet amacım kendimi geliştirmek ama free serverin wamp serverden ne farkı varki bu arada byethost tan ücretsiz host aldım yakında bir yönlendirme işlemide yapmam lazım yarın birgün yine sizleri rahatsız edeceğim
Byethost ta tecrübeli olanlar reklam veya rahatsız edici bir durum varmı acaba

BBNET
Geri